x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Η αναμενόμενη εκλογή στη Τουρκία του Τσιλιτζάρογλου ενός Κεμαλικού φασίστα που διεκδικεί όλο το Αιγαίο και τη Κρήτη, δηλαδή είναι πιο αποφασισμένος από τον Ερντογάν να κάνει εισβολή στην Ελλάδα και να κατακτήσει εδάφη, με πείθει ότι ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος.

Το κακό με το δήθεν σοσιαλιστή φίλο του Γιώργου Παπανδρέου είναι, πως το Κεμαλικό κόμμα είναι παραδοσιακά φιλο-ισραηλινό και εξ αιτίας αυτού αποκτά μεγάλη θρασύτητα στις επιδιώξεις του.

Είναι δεδομένο, ότι η εκλογική ήττα του Ερντογάν θα τερματίσει τις καλές σχέσεις Τουρκίας -Ρωσίας.

 

Οι Ρώσοι εξάλλου, τον έσωσαν από το πραξικόπημα.

Ο Τσιλιτζάρογλου θα υποσχεθεί στο Ισραήλ μια σφοδρότατη εισβολή στη Συρία για την ανατροπή του Άσσαντ, παράλληλη εισβολή σε εδάφη του Λιβάνου ενάντια στη Χεζμπολάχ και εχθρική στάση ενάντια στην ηγεσία του Ιράν. Μέχρι και πόλεμο.

Ως αντάλλαγμα θα ζητήσει Κύπρο –Αιγαίο- Κρήτη-υδρογονάνθρακες -Κουρδιστάν και αφότου ενταχθεί στο αντι -Ρωσικό μπλόκ πολύ περισσότερα.

Ο πολιτικός ρεαλισμός εκ μέρους μας απαιτεί σοβαρή διπλωματική προετοιμασία και στρατιωτική ετοιμότητα απόκρουσης της τουρκικής επίθεσης.

 

Ο νεοεκλεγείς Νετανιάχου με τη μισή κυβέρνηση του αποτελούμενη από φανατικούς, όντας και ο ίδιος σκληρός υποστηρικτής της εδραίωσης του κράτους του Ισραήλ δίχως αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, γνωρίζει άριστα το γεωπολιτικό παιχνίδι.

Επομένως θα δεχθεί κάθε βοήθεια που θα συμφέρει το κράτος του και θα κληθεί να ανταποδώσει τα συμφωνηθέντα στους συμμάχους του.

Φυσικά δεν θα ανεχθεί την μακροπρόθεσμη ανάληψη ανώτερου από το Ισραήλ, ηγεμονικού ρόλου από τη Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και την Ευρασία.

Το κακό για μας είναι, πως η Τουρκία διαθέτει διαχρονικά ενιαία σοβινιστική γραμμή ανεξάρτητα ποια ηγεσία έχει, είτε είναι ο Ερντογάν είτε είναι οι Κεμαλιστές και επιδιώκει να αρπάξει ολόκληρο ή τεμαχισμένο το σαλάμι των επιδιώξεων της αποσπώντας το φέτα-φέτα με υπομονή.

 

Η ολική μας ανασυγκρότηση στα πλαίσια του δόγματος της Εθνική Επιβίωσης του κράτους των Ελλήνων, μας επιβάλλει να ενώσουμε το συντομότερο τις δυνάμεις μας, να αποφύγουμε τυχοδιωκτικούς μαξιμαλισμούς που θα οδηγήσουν σε διεθνή απομόνωση της χώρας π.χ. σπασμωδικές αποχωρήσεις από τις συμμαχίες μας και να αναδείξουμε εθνική ηγεσία με γνώση και στρατηγική επάρκεια. Να αναδειχθούμε σε παράγοντα σταθερότητας με ολοκληρωμένα σχέδια και πρωτοβουλίες και όχι να είμαστε πιόνι προς θυσία στη παγκόσμια σκακιέρα.

Όπως έχετε διαπιστώσει οι διατυπωμένοι διεθνείς κανόνες είναι τυπικές προφάσεις, η παγκόσμια δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη και οι λαοί έχουν ταξινομηθεί σε καλούς και υπάκουους και κακούς και ατίθασους. Όλοι χρησιμοποιούνται κατά τα συμφέροντα του κεντρικού παγκόσμιου συστήματος εξουσίας, που τους καθοδηγεί.

Να ετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα κάνοντας τώρα το ιστορικό μας καθήκον, να συσπειρωθούμε σε μια Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα με ισχυρή παρουσία στις ερχόμενες εκλογές. Η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας θα κληθεί να υποκύψει σε οδυνηρούς συμβιβασμούς με το ψεύτικο δίλλημα «να διεξάγουμε αιματηρό και αβέβαιο πόλεμο για να διατηρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία; ή να δεχτούμε μια υποτιθέμενη συμφέρουσα ταπεινωτική ειρήνη παραχωρώντας στη Τουρκία εδάφη και υδρογονάνθρακες»;

Αυτά προαναγγέλλουν όσοι προπαγανδίζουν την χυδαία επιλογή της σιγουριάς του ηττημένου, συμβιβαζόμενοι με την υποταγή, για να βολευτούν οι ίδιοι στις βρώμικες καρέκλες της έωλης εξουσίας τους

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software