x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μελέτη – κόλαφος (FDA) επιβεβαιώνει: Kαταστροφικό για τις εφηβικές καρδιές το εμβόλιο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η μυοκαρδίτιδα ή η περικαρδίτιδα εμφανίζεται εντός επτά ημερών για τους περισσότερους ασθενείς

Καταστροφικό αποδεικνύεται το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19 για τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών καθώς αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής φλεγμονής, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Ερευνητές της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και άλλων ιδρυμάτων ανέλυσαν δεδομένα από την Πρωτοβουλία Βιολογικής Αποτελεσματικότητας και Ασφάλειας του FDA και αναζήτησαν σήματα κινδύνου και παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό με Pfizer παιδιών ηλικίας 5 έως 17 ετών από τα μέσα του 2021 ως και τα μέσα του 2022.

Διαπίστωσαν ότι η μυοκαρδίτιδα, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής, και η περικαρδίτιδα, μια σχετική πάθηση, πληρούσαν το όριο για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών μετά τη δεύτερη και την τρίτη δόση, όπως γράφει ο ιστότοπος Epoch Times.

 

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα εμφανίζεται εντός επτά ημερών για τους περισσότερους ασθενείς.

Οι ερευνητές προσπάθησαν να λάβουν ιατρικά αρχεία για τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας και ενημερώθηκαν για 37 από τις 153 περιπτώσεις.
Είκοσι επτά από αυτά επιβεβαιώθηκαν ως πραγματικά κρούσματα.
Αυτά τα παιδιά νοσηλεύτηκαν με μέση διάρκεια 2,8 ημερών.

Η μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα εμφανίζεται εντός 7 ημερών για τους περισσότερους ασθενείς.
Οι καρδιακές παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν μακροχρόνια προβλήματα, ακόμη και θάνατο.
Τα σήματα ασφαλείας δεν αποδεικνύουν ότι ένα εμβόλιο προκάλεσε ένα συμβάν.
Τα σήματα συχνά χρειάζονται περαιτέρω έρευνα.

Αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ και ερευνητές σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια Pfizer και Moderna, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA (mRNA), προκαλούν μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

 

Στη νέα μελέτη, οι ερευνητές είπαν ότι, «Το σήμα που ανιχνεύεται για μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα είναι σύμφωνο με δημοσιεύσεις που καταδεικνύουν αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας μετά από εμβόλια mRNA, ειδικά μεταξύ νεότερων ανδρών ηλικίας 12-29 ετών», δήλωσαν οι ερευνητές.
Μία από τις αναφορές ήταν μια παρουσίαση CDC (σε pdf).

Αυτή η παρουσίαση δείχνει ότι, με βάση τις αναφορές στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου, το ποσοστό είναι τόσο υψηλότερο κατά 75,9 σε άνδρες ηλικίας 16 ή 17 ετών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer.

Οι καρδιακές παθήσεις μπορεί να προκαλέσουν μακροχρόνια προβλήματα, ακόμη και θάνατο.
Οι ερευνητές εντόπισαν αυξημένο ποσοστό μυοκαρδίτιδας στους εμβολιασθέντες στις αρχές του 2021 και ορισμένες χώρες έκτοτε σταμάτησαν ή σταμάτησαν τη χορήγηση ενός ή και των δύο εμβόλων mRNA σε νέους, ιδιαίτερα νεαρούς άνδρες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν το έκαναν.

Σιγή ιχθύος από Pfizer

 

Επιπλέον, οι μελέτες δείχνουν ότι το πραγματικό ποσοστό είναι στην πραγματικότητα υψηλότερο, επειδή τα ανεπιθύμητα συμβάντα από τα εμβόλια υποαναφέρονται.

Το εμβόλιο της Pfizer χορηγείται σε μια κύρια σειρά δύο δόσεων.
Οι αναμνηστικές δόσεις συνιστώνται σχεδόν για όλους τους Αμερικανούς άνω των 4 ετών, επειδή η προστασία από τα εμβόλια εξασθενεί γρήγορα έναντι νεότερων παραλλαγών του ιού.

Η Pfizer δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό της μελέτης

Η μελέτη δημοσιεύτηκε πριν από την αξιολόγηση από ομοτίμους στον διακομιστή medRxiv.
Οι περιορισμοί της νέας μελέτης, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον FDA, περιλαμβάνουν την έλλειψη διαστρωμάτωσης ανά φύλο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software