x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μητσοτάκης Gate: Αυτούς παρακολουθούσαν με το Predator – Όλα τα ονόματα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι παρακολουθήσεις επί Μαυρίκη, την περίοδο του πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ, πλέον φαντάζουν «ερασιτεχνικές». Τώρα δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά για των υποκλοπών το κάγκελο…

Όπως επισημαίνει ο Β. Σκουρής στο iEidiseis, πολιτικό σεισμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό «Predator», όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα.
Ποιοι είναι στη λίστα των υποκλοπών

Μεταξύ αυτών που παρακολουθούνταν, σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας, είναι:
Κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, αλλά και οι πρώην «γαλάζιοι» υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Επίσης, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, αλλά και οι …σύζυγοι του Βασίλη Κικίλια Τζένη Μπαλατσινού, του Άδωνι Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου και του Κωστή Χατζηδάκη Πόπη Καλαντζή!

– Κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης.
– Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
– Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και η πρώην (πλέον) σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη!
– Ο Λάκης Λαζόπουλος.
– Ο πρόεδρος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης («για την παρακολούθηση του Βαγγέλη Μαρινάκη», σημειώνει η εφημερίδα) και η αδερφή του Ειρήνη Καρυπίδη για τον ίδιο λόγο!

 

– Στελέχη του μιντιακού χώρου: Ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιάννης Κουρτάκης («Παραπολιτικά»), ο Πάνος Κυριακόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του STAR (για την παρακολούθηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως επίσης σημειώνεται), ο Παναγιώτης Μπόμης (για την παρακολούθηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου), ο Αντώνης Δελλατόλας και, βεβαίως, ο Θανάσης Κουκάκης.
– Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας (πρώην πρόεδρος ΕΟΔΥ) και η σύζυγός του δημοσιογράφος του Σκάι Εύα Αντωνοπούλου!
– Ο Χρήστος Ραχωβίτσας.
– O Αλέξης Διακόπουλος, πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαξίμου.

Με την κυκλοφορία της εφημερίδας στα περίπτερα, αναμένεται να προκληθεί πολιτικός σεισμός. Μήπως και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις;;;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software