x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γελάει ο κόσμος με την Κ.Σακελλαροπούλου - Κατηγόρησε τον Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η πρόεδρος ενός αποικιοκρατούμενου κατεστημένου (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ), έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο γελοιοποίησης και εξευτελισμού της ελληνικής αποικίας ώστε να ζητάει την καταδίκη του «εγκληματία» Πούτιν, ενώ θα έπρεπε η ίδια και οι ψευτο-ηγετίσκοι της ελληνικής πολιτικής τάξης να οδηγηθούν σε ειδικό δικαστήριο για μείζονα εθνική προδοσία και κατάλυση του Συντάγματος, γιατί έθεσαν τη χώρα σε εμπόλεμη σύγκρουση για αλλότρια συμφέροντα και χωρίς καν να ρωτηθούν τα «αντιπροσωπευτικά» θεσμικά όργανα της χώρας και πρώτα από όλα ο ελληνικός λαός.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ.Σακελλαροπούλου κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως «εγκληματία πολέμου» και πως θα λογοδοτήσει για όλα αυτά τονίζοντας ότι «η Ελλάδα τάσσεται σθεναρά υπέρ της λογοδοσίας των υπαιτίων για τα εγκλήματα αυτά».

Όλα αυτά σε δηλώσεις της κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Β.Ζελένσκι όπου αναφέρθηκε στις ρωσικές επιθέσεις, που αποσκοπούν στην καταστροφή κρίσιμων αστικών υποδομών της Ουκρανίας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα.

Όλα αυτά η Σακελλαροπούλου. Ναι η Σακελλαροπούλου, που έρχονται ως συνέχεια στις δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη που ουσιαστικά είχε “κηρύξει πόλεμο” στην Ρωσία.

 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να καταδικάσω με τον πιο έντονο τρόπο τις απαράδεκτες ρωσικές επιθέσεις που έχουν στόχο την καταστροφή κρίσιμων αστικών υποδομών της Ουκρανίας ενόψει του επερχόμενου χειμώνα και συνιστούν εγκλήματα πολέμου, αφού στρέφονται κατά αμάχων. Η Ελλάδα τάσσεται σθεναρά υπέρ της λογοδοσίας των υπαιτίων για τα εγκλήματα αυτά».

Αναφερόμενη στις δέσμες κυρώσεων κατά της Ρωσίας, επισήμανε ότι «παρά τον σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία, η Ελλάδα υποστήριξε και εφαρμόζει πλήρως όλες τις δέσμες κυρώσεων που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Ρωσίας».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software