x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Υποβίβασαν τον Σταυρό της Ορθοδοξίας σε όργανο εγκλήματος

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

“Με αφορμή τις δηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, θέλω να πω ότι μου δόθηκε  η εντύπωση οτι μαζεύτηκαν πάλι οι ηθοποιοί  της χιλιοπαιγμένης θεατρικής παράστασης για να βασανίσουν την ακοή μας με κύμβαλα αλαλάζοντα” τόνισε μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και στον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη ο νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

“Κάθε εθνική επέτειος μοιάζει με κηδεία της δημοκρατίας και της ελευθερίας.Χορτάσαμε και φέτος την αποθέωση του ανάποδου κόσμου. Ακούσαμε Φαρισαίους παλιάτσους που είπαν ενα βροντερό “ναι” στον ιατροφασισμό, να γιορτάζουν με πληκτικές και κατάπτυστες τυμπανοκρουσίες το “όχι” στο ναζιστικό φασισμό”, σημεί

“Τα μέλη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που εφεξής θα έπρεπε να λέγεται Νεα Δικτατορία, τολμούν και μιλούν για ελευθερία και για ανάγκη ανυποχώρητης υπεράσπισης την ώρα που το κόμμα αυτο έχει κάνει σκόνη και θρύψαλα την ελευθερία κρατώντας σε εργασιακή και οικονομική ομηρία τους υγειονομικούς. Και ενώ έχει καταπατήσει, επί τρία σχεδόν χρόνια,  με τον πιο ελεεινό τρόπο, τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών”.

 

“Σε ότι αφορά την ΠτΔ, πρέπει να θυμίσουμε ότι το Δεκέμβριο του 2021, είχε εμφανιστεί σε 9χρονα παιδιά και είχε μιλήσει για τον Γουίνι το Αρκουδάκι λέγοντας ότι έχει όνομα αρσενικό και θηλυκό, προπαγανδίζοντας την ουδετερόφιλη κοινωνία. Και για να δείτε πως έρχονται τα πράγματα, είναι εκπληκτικό εάν ακούσετε το video με τον επισμηναγό και την προσφώνηση στο πρόσωπό της ως “αυτού εξοχότητα”. Η κα Σακελλαροπούλου είναι γένους θηλυκού και αυτός που την προσφωνεί λέει “η αυτού εξοχότητα”, Είναι αυτή που μιλάει τη φετιχιστική γλώσσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με κάθε ευκαιρία”, ανέφερε.

Αναφορικά με την παράταση της αναστολής των υγειονομικών μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, ο κος Βαθιώτης, σχολίασε: “Το ΣτΕ είπε ότι θα πρέπει να επανεξετάζονται τα επιδημιολογικά δεδομένα. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι να δούμε την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της ΕΕ. Αν μπείτε στο site της ΕΕ θα βρείτε στις 2/92022 ένα έγγραφο που λέει πως προετοιμαζομαστε ενόψει του χειμώνα του 22 και της άνοιξης του 23. Εκεί λέει λοιπόν ότι θα πορευτούμε με επικαιροποιημένα mRNA εμβόλια, τα οποία θα χορηγούνται συνεχώς, ως ενισχυτικά. Και εφόσον μπαίνουμε σε εμβολιαστική δεκαετία πως μπορουμε να το βγάλουμε από το κάδρο και να πουμε οτι όλα έχουν καλώς αυτή τη στιγμή. Η Ελλάδα είναι για τους νεοταξίτες ο νούμερο ένα κίνδυνος”.

https://www.youtube.com/watch?v=G5oZr7SPcIE

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software