x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΒΟΜΒΑ» Τάκερ: Έρχεται ΚΡΑΧ σε λίγες μέρες! Αν δεν αλλάξει κάτι, οι ΗΠΑ θα καταρρεύσουν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ραγδαίες εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Αντλαντικού…

Ο παρουσιαστής του Fox News , Tucker Carlson, προειδοποίησε τους Αμερικανούς για μια επερχόμενη κρίση που θα μπορούσε να γονατίσει μια ήδη υποφέρουσα αμερικανική οικονομία.

Ο Carlson ξεκίνησε το τμήμα αναφέροντας λεπτομερώς την ενεργειακή κρίση της Ευρώπης και πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει δημιουργήσει ένα θανατηφόρο ζήτημα που θα επιδεινωθεί αυτό τον χειμώνα.

 
 

Ο οικοδεσπότης του Fox εξήγησε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν τα δυτικά έθνη έπληξαν την Ρωσία με κυρώσεις ως απάντηση στην εισβολή της στην Ουκρανία.

Εξηγώντας πώς οι κυρώσεις επηρέασαν την Ευρώπη, ο Carlson είπε: «Λοιπόν, το ρωσικό ρούβλι είναι τώρα πολύ ισχυρότερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Η ευρωπαϊκή οικονομία, εν τω μεταξύ, καταρρέει. Οι Ευρωπαίοι είναι πολύ πιο φτωχοί από ό,τι ήταν όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία».

 

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν διπλασιάζει τα αυτοκαταστροφικά λάθη που καταστρέφουν την Ευρωπαϊκή Ένωση», προσέθεσε.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν «απαγόρευσε το ρωσικό πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τον άνθρακα», ενώ ταυτόχρονα συνέτριψε την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου στην Αμερική ακυρώνοντας τις μισθώσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου.

«Σαν να μην έφτανε αυτό», είπε ο Carlson, «η κυβέρνηση Μπάιντεν πούλησε ένα κομμάτι του Στρατηγικού μας Αποθέματος Πετρελαίου, ίσως του πιο σημαντικού πόρου αυτής της χώρας, στην Κίνα. Τίποτα από αυτά δεν έβλαψε με κανέναν τρόπο τον Πούτιν. Όλα αυτά φτωχαίνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Χάρη στον θρησκευτικό πόλεμο της κυβέρνησης Μπάιντεν στην Ουκρανία, αυτή η χώρα πρόκειται να ξεμείνει από καύσιμο ντίζελ», είπε στους τηλεθεατές. «Σύμφωνα με στοιχεία από την Διοίκηση Ενεργειακών Πληροφοριών μέχρι την Δευτέρα της εβδομάδας των Ευχαριστιών, (αυτό είναι σε 25 ημέρες από τώρα), δεν θα υπάρχει άλλο ντίζελ . Τι θα γίνει τότε; Λοιπόν, όλα θα σταματήσουν . Αυτό σημαίνει ότι τα φορτηγά και τα τρένα και οι φορτηγίδες δεν μπορούν να κινηθούν».

 

«Ο αγροτικός εξοπλισμός θα κλείσει. Δεν θα γίνουν παραδόσεις γιατί δεν θα υπάρχουν φορτηγά. Δεν θα υπάρχουν γεννήτριες ντίζελ και τότε αναπόφευκτα, η οικονομία μας θα καταρρεύσει επειδή όλα λειτουργούν με καύσιμο ντίζελ —όχι με ηλιακούς συλλέκτες, ούτε με αιολικά πάρκα, με καύσιμο ντίζελ. Το ντίζελ δεν είναι διαπραγματεύσιμο εμπόρευμα. Πρέπει να έχεις ντίζελ», προειδοποίησε ο Carlson.

https://rumble.com/v1qp0wg-105303760.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software