x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έβρος: Νέο κύμα αλλοδαπών μουσουλμάνων – Κατά εκατοντάδες περνούν τα σύνορα κάθε ημέρα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συμμορίες Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας

Χωρίς κανένα έλεγχο νέα κύματα λαθραίων μεταναστών καταφθάνουν από τον Έβρο, στον οποίο δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφάλειας, αλλά και τις τουρκικές ακτές

Όσοι αλλοδαποί θέλουν να μπουν στην Ελλάδα παραβιάζοντας τα σύνορα (είτε χερσαία είτε θαλάσσια) το πράττουν ιδιαιτέρως εύκολα χωρίς να συναντούν την παραμικρή δυσκολία.

Μόνο όταν επιβιβαστούν σε κάποιο αυτοκίνητο για την Αθήνα και πέσουν σε έλεγχο της Τροχαίας μόνο τότε θα μεταφερθούν σε κάποιο καταυλισμό αλλοδαπών, για να ακολουθήσουν οι περίφημες-κωμικές ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ περί σύλληψης διακινητή που μετέφερε «παράνομα» στο εσωτερικό της χώρας αλλοδαπούς, αφού ως γνωστόν η είσοδος είναι ελεύθερη η μεταφορά όμως στην Αθήνα «παράνομη».

 

Την ίδια ώρα μουσουλμάνοι από το Πακιστάν και όχι μόνο «περιπολούν» στο κέντρο της Αθήνας χωρίς κανείς φυσικά να αντιδρά.

Πρόκειται για τους πληθυσμούς οι οποίοι θα «λύσουν» το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας όπως άλλωστε έχει πει και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.

 

Και δεν είναι βέβαια μόνο αυτό. Όπως έχουμε αναφέρει Τούρκοι πράκτορες έχουν κατακλύσει από τα μέσα του καλοκαιριού την Θράκη, με συντονιστικό κέντρο το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εκμεταλλευόμενοι τις «ροές» η εκδίδοντας «τουριστικές βίζες».

Στο «έργο» τους εντός της ελληνικής επικράτειας τους βοηθούν είτε Αλβανοί και Κοσσοβάροι είτε μουσουλμάνοι εκ των παράνομων μεταναστών που έχουν εισέλθει στη Ελλάδα και έχουν πλέον προσωρινή άδεια παραμονής.

 

Ανενόχλητοι “αλωνίζουν” σε όλη την χώρα και όχι μόνο στην Θράκη.

Πληροφορίες του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρουν περισσότερα από 100 άτομα τα οποία εισήλθαν τόσο από τον Έβρο με απλή τουριστική βίζα, μέσω Βουλγαρίας και του μεθοριακού σταθμού του Αγίου Κωνσταντίνου και φυσικά μέσω των οδών των παράνομων μεταναστών που συνεχίζουν να περνούν από τον αφύλακτο Έβρο.

Αναφορά στην υπόθεση της φερόμενης ως αξιωματικού του τουρκικού Στρατού, που υποδύθηκε την επικεφαλής της ομάδας των λαθρομεταναστών της νησίδας του Έβρου, έκανε από το βήμα της Βουλής ο Ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, είπε, δείχνοντας παράλληλα σχετικές φωτογραφίες:

 

«Αναγνωρίζετε αυτήν την γυναίκα; Αν δεν πρόκειται περί σατανικής ομοιότητος, είναι αυτή εδώ η Τουρκάλα αξιωματικός.

Υποδύθηκε, όπως διαβάζουμε, την επικεφαλής λαθρομεταναστών, που υπό την πίεση δήθεν ανθρωπιστών και κατ´ουσίαν “Τούρκων εσωτερικού”, έγιναν δεκτοί στην Ελλάδα. Μεταφέρθηκε σε δομή και έκτοτε αγνοείται.

Συγγνώμη, χάσαμε τη φερόμενη ως Τούρκο πράκτορα, δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και ο αρμόδιος Υπουργός είναι ακόμα στη θέση του; Δεν έχει καν την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί; Καμία ντροπή;»

Προς ώρας, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από κυβερνητικής πλευράς και είναι άγνωστο εάν υπάρξει γενικώς, καθώς ουδείς ενδιαφέρεται ούτε για τους Τούρκους πράκτορες πόσο μάλλον δε, για το πόσες χιλιάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι μπαίνουν κάθε μήνα στην χώρα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software