x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ολέθριο ολίσθημα του Δένδια! Τα νησιά του Αιγαίου, δεν κατοικούνται από Τούρκους γαλάζιοι ΣΥΡΙΖΑίοι

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ολέθριο λάθος η σύγκριση του Ντονμπάς και της Κριμαίας που κατοικούνται από Ρώσους με τα νησιά του Αιγαίου που κατοικούνται από Έλληνες.

Σε ολέθριο σφάλμα υπέπεσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε σημερινό του άρθρο στην Καθημερινή της Κυριακής και αναφέρεται στις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η Ελλάδα και η Ουκρανία, περνώντας στην διεθνή κοινότητα το μήνυμα ότι πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις, ώστε να νομίζουν όλοι, ότι οι Τουρκία νοιάζεται δήθεν, για τους ανύπαρκτους τουρκικούς πληθυσμούς των νησιών του Αιγαίου και γι αυτό ζητά αποστρατικοποίηση και ουδέτερο καθεστώς.

Αυτό το συμπέρασμα θα βγάλουν οι ξένοι, διαβάζοντας ότι:
«Τόσο η Ελλάδα όσο και η Ουκρανία δήθεν κατέχουμε «ξένα εδάφη». Την Κριμαία, το Ντονμπάς, τα νησιά του Αιγαίου. Στην καλύτερη περίπτωση, οι χώρες μας πρέπει να ασκούν μειωμένη κυριαρχία στα εδάφη, μέσω της αποστρατιωτικοποίησής τους. Οι χώρες μας, σύμφωνα με το αναθεωρητικό αφήγημα, καταπατούν τα δικαιώματα των «εθνικών» μειονοτήτων» τονίζει ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Είπαν ποτέ οι Τούρκοι ότι έχουν μειονότητες στα νησιά του Αιγαίου;;;;; Αντίθετα οι Ρώσοι λένε ότι στα εδάφη που πήραν κατοικούν Ρώσοι. Το αφήγημα των Ρώσων και των Τούρκων δεν είναι ίδιο και εμείς το κάνουμε ίδιο από μόνοι μας. Ολέθριο σφάλμα και καταστροφική τακτική, αφού κανείς ποτέ δεν θα στραφεί κατά της Τουρκίας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software