x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ώρα της αλήθειας για Covid – Δικαστήριο καλεί τον Fauci ως κατηγορούμενο για τη λογοκρισία

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι γενικοί εισαγγελείς της Λουιζιάνα και του Μιζούρι και άλλοι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Joe Biden και άλλοι κατηγορούμενοι εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να «καταστέλλουν δυσμενείς για την κυβέρνηση απόψεις και περιεχόμενο» σχετικά με τον Covid

Ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε τον Anthony Fauci και άλλους ανώτατους αξιωματούχους να καταθέσουν ενόρκως για υπόθεση συμπαιγνίας της αμερικανικής κυβέρνησης με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για τη λογοκρισία χρηστών του διαδικτύου.

Οι γενικοί εισαγγελείς της Λουιζιάνα και του Μιζούρι και άλλοι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Fauci, διευθυντής του NIAID και ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Joe Biden και άλλοι κατηγορούμενοι εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να «καταστέλλουν δυσμενείς για την κυβέρνηση απόψεις και περιεχόμενο» σχετικά με τον Covid.

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Terry Doughty προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από μια προηγούμενη απόφαση και διέταξε τον Fauci και άλλους κατηγορούμενους να καταθέσουν ενόρκως.

 

Ένορκη κατάθεση

«Μετά την εύρεση στοιχείων για τη σχέση μεταξύ της κυβέρνησης Biden και των εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για λογοκρισία, καταθέσαμε αμέσως πρόταση για ένορκη κατάθεση των εν λόγω αξιωματούχων», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Eric Schmitt.

«Είναι καιρός να ρίξουμε φως σε αυτήν την επιχείρηση λογοκρισίας και να αναγκάσουμε αυτούς τους αξιωματούχους να την ξεκαθαρίσουν στον αμερικανικό λαό, και αυτή η απόφαση θα μας επιτρέψει να κάνουμε ακριβώς αυτό.
Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την αλήθεια», σημείωσε.

Πόσο μακριά έχουν φτάσει;

 

Η οργάνωση New Civil Liberties Alliance (NCLA) προσχώρησε στη δίκη τον Αύγουστο, εκπροσωπώντας τους διάσημους επιδημιολόγους Dr. Jayanta Bhattacharya και Martin Kulldorff, καθώς και οι Δρ. Aaron Kheriaty και Jill Hines.
Η δικηγόρος του NCLA Jenin Younes είπε ότι ανυπομονεί να μάθει πόσο μακριά έφτασαν οι κατηγορούμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για να προωθήσουν τη θέση τους για τον Covid.

«Για πρώτη φορά, ο Dr. Fauci και επτά άλλοι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία μιας παράνομης επιχείρησης λογοκρισίας θα πρέπει να απαντήσουν ενόρκως σε ερωτήσεις σχετικά με τη φύση και την έκταση της επικοινωνίας τους με εταιρείες τεχνολογίας», δήλωσε η Younes στους The Epoch Times.

Ο δικαστής ζήτησε επίσης τις καταθέσεις της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki, του Διευθυντή Ψηφιακής Στρατηγικής του Λευκού Οίκου Rob Flaherty, του γενικού χειρουργού Vivek Murthy, της διευθύντριας της CISA Jen Easterly και του ειδικού πράκτορα του FBI Elvis Chan.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software