x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Καζάνι που βράζει» η Γαλλία κατά του Ε. Μακρόν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Καζάνι που βράζει» είναι πλέον η Γαλλία κατά του Ε.Μακρόν μετά την αποκάλυψη ότι η Αλγερινή που βίασε, δολοφόνησε και τεμάχισε την 12χρονη, βρισκόταν παράνομα στη χώρα αφού είχε λήξει η φοιτητική άδεια παραμονής της που την είχε δώσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την απομάκρυνσή της!

 

Και όλα αυτά στον απόηχο των διαδηλώσεων που του ζητούν να παραιτηθεί γιατί έχει οδηγήσει την Γαλλία στην φτώχεια και την παρακμή.

Ο δεξιός πρώην προεδρικός υποψήφιος, Ερίκ Ζεμούρ, σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Αλγερινής υπηκοότητας βρισκόταν παράνομα στην Γαλλία: Η δολοφόνος της #Lola δεν έπρεπε ποτέ να είχε διασταυρωθεί στο δρόμο της. Άλλη μια φορά». 

Ο πρόεδρος του κόμματος της Μαρίν Λεπέν, Ζορντάν Μπαρντελά, σχολίασε στο Twitter: «Και αυτή η Αλγερινή είχε υποχρέωση να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος, με εντολή που εκδόθηκε πριν από δύο μήνες. Δεν είχε τίποτα να κάνει στη Γαλλία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχουμε μπροστά στα μάτια μας την πλήρη χρεοκοπία μιας κυβέρνησης».

 

Ο υπουργός της μειοψηφικής κυβέρνησης Ζεράλ Νταρμαμέν ψέλλισε ότι κάποιες γελοίες δικαιολογίες, αλλά πλέον η τύχη της κυβέρνησης κρέμεται «σε μια κλωστή»

Η 24χρονη Αλγερινή φόνισσα, αφού άρπαξε, βίασε, δολοφόνησε και τεμάχισε την 12χρονη  Γαλλίδα, της χάραξε το σώμα, την τοποθέτησε σε μια βαλίτσα και την μετέφερε εκτός του σπιτιού της.

Η υπόθεση έχει πολλά κοινά με τις ανάλογες ελληνικές υποθέσεις εισαγόμενης εγκληματικότητας: Στις 21 Αυγούστου θέλησε να ταξιδέψει αεροπορικώς, αλλά οι Αρχές τη συνέλαβαν καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής της και της δόθηκε εντολή να εγκαταλείψει μέσα σε ένα μήνα τη χώρα και να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αλγερία.

Αντί να την μεταφέρουν στο αεροπλάνο, την άφησαν ελεύθερη!

 

«Μόλις (σ.σ.!): πέρασε ένας μήνας αφότου είχε την υποχρέωση να εγκαταλείψει την επικράτεια της Γαλλίας. Τα πράγματα εξελίχθηκαν σε συνθήκες, πιστεύω, απρόβλεπτες, ειδικά αφού αυτό το άτομο είναι γνωστό ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας», είπε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών.

Η ίδια η Μ.Λεπέν, ηγέτης της δεξιάς παράταξης που ανέχεται την γαλλική κυβέρνηση μειοψηφίας προειδοποίησε: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι»…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software