x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το ΥΠΕΞ στους Έλληνες στην Ουκρανία: «Φύγετε»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό πολλές περιοχές στην Ουκρανία, μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς. Στο στόχαστρο είναι και οι ενεργειακές υποδομές του Κιέβου, ενώ ρωσικός πύραυλος χτύπησε πολυκατοικία στο Μικολάιβ. «Θα ισοπεδώσω όλη την Ουκρανία, δεν προτίθεμαι να θυσιάσω άλλους στρατιώτες σε αυτό τον πόλεμο» δηλώνει ο στρατηγός των Ρώσων, Σεργκέι Σουροβίκιν.

Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες που είναι στην Ουκρανία
Την ίδια στιγμή να αναχωρήσουν άμεσα από το Κίεβο καλεί το υπουργείο Εξωτερικών τους Έλληνες που βρίσκονται εκεί, σε συνέχεια των νέων βομβαρδισμών των τελευταίων ημερών.

Όπως μετέδωσε από το Κίεβο, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη, η πρεσβεία επικοινώνησε με όλους τους Έλληνες που βρίσκονται στην Ουκρανία, τους ενημέρωσε για την νέα οδηγία, τους είπε ότι για ο,τιδήποτε θέλουν μπορούν να έρθουν σε επαφή με την πρεσβεία και να συνεννοηθούν για το ταξίδι τους αν κάπου δυσκολεύονται. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει κάποιος την επιθυμία να φύγει από την Ουκρανία.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η πρεσβεία δεν έχει κανένα πλάνο να κλείσει και λειτουργεί με το απαραίτητο προσωπικό.



e-genius.gr ...intelligent web software