x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καταγγελία-σοκ! «Έκοψαν τα φάρμακα και στους ασφαλισμένους»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν έχουν τέλος οι παλινωδίες του επιτελικού κράτους, που μετά από την κατάργηση της συνταγογράφησης από ιδιώτες γιατρούς σε ανασφάλιστους πολίτες, τώρα μένουν χωρίς φάρμακα και χιλιάδες πολίτες που είναι ασφαλισμένοι! Πρόκειται για λάθος του ΕΦΚΑ το οποίο έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία σε ασφαλισμένους, οι οποίοι εμφανίζονται στο σύστημα ως ανασφάλιστοι, παρά το γεγονός ότι οι εισφορές τους είναι σε ρύθμιση ή και έχουν εξοφληθεί. Οι πολίτες προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την γραμμή εξυπηρέτησης πολιτών του ΕΦΚΑ στο 1555 αλλά δεν μπορούν να πιάσουν γραμμή! Καταγγελία για το απίστευτο μπάχαλο έκανε μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου:

«Από χθες απαγορεύθηκε σε όλους τους ιδιώτες αυτοαπασχολούμενους γιατρούς να συνταγογραφούν για ανασφάλιστους ασθενείς. Ταυτόχρονα εκτός από τους πραγματικά ανασφάλιστους υπάρχουν χιλιάδες που φέρονται ψευδώς ως ανασφάλιστοι λόγω λάθους. Ντροπή» έγραψε σε ανάρτησή του στην οποία αναφέρει τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το θέμα έφεραν στη Βουλή και 46 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ζητούν εξηγήσεις με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για την ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες ασφαλισμένοι. Μάλιστα καλούν το υπουργείο να δώσει άμεσα λύση λύνοντας το πρόβλημα.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software