x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σειρήνα συναγερμού για την κοινωνία μας ο αποτρόπαιος βιασμός και η μαστροπεία σε βάρος δωδεκάχρονου κοριτσιού

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χωρίς συνείδηση, χωρίς καμιά ηθική αναστολή, χωρίς αιδώ, ένας αδίστακτος βιαστής, προαγωγός και πορνοβοσκός, με προσωπείο ευυπόληπτου πολίτη, ασέλγησε στο σώμα και στη ψυχή ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού και οργάνωσε δίκτυο για την εκμετάλλευσή του και την κακοποίησή του και από εκατοντάδες άλλους συνομοίους του.

Η περίπτωση του εγκληματία Ηλία Μίχου είναι συνταρακτική και φέρνει στο φως  σκοτεινές και επονείδιστες πτυχές της κοινωνικής ζωής, που φαίνονταν απίστευτες. Η πρόθυμη ανταπόκριση τόσων ανθρώπων για συμμετοχή στο ανοσιούργημα του πρωτοκακούργου, αποτελεί πολύ ανησυχητική ένδειξη ηθικής σήψεως, ηθικού εκτροχιασμού και διαφθοράς, που αφορα την κοινωνία και την Πολιτεία μας.

Είναι προφανές ότι η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη πρέπει να τιμωρήσουν αυστηρά και παραδειγματικά όχι μόνον τον κύριο δράστη, αλλά και όσους άλλους έγιναν συνένοχοι στο έγκλημα της κακοποιήσεως του κοριτσιού.

Το έγκλημα όμως αυτό, με τον ειδεχθή χαρακτήρα του, στέλνει ένα μήνυμα σ' ολη την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Δεν μπορεί να πορεύεται ασφαλώς μια κοινωνία και μια Πολιτεία, χωρίς ηθικές αρχές, ηθικές συμπεριφορές και αξίες. Η έκπτωση των αξίων, η διαφθορά, η ανοχή της παρανομίας και της ανηθικότητας γεννούν τέρατα, όπως ο βιαστής και προαγωγός των Σεπολίων.

Υποκλινόμαστε στο μικρό αθώο κορίτσι, που γνώρισε, από τα πιο τρυφερά της χρόνια, τόση βία, διαφθορά και βαρβαρότητα. Η αγάπη και η αλληλεγγύη της κοινωνίας σ' αυτήν και στην οικογένειά της δεν είναι μόνο ελάχιστη οφειλόμενη αρωγή στα θύματα , αλλά και σημαία αγώνα ενάντια σε μια τέτοια βαρβαρότητα στην κοινωνική μας ζωή.

-Ο-

Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software