x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Το ανέκδοτο «Γεωργιάδης»: «Έκλεισε τα γυμναστήρια αλλά…» του κάνει «ηλεκτροδιεγέρσεις» η εκρηκτική Φαίη!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πλήθος γυμναστών της χώρας μας, την ώρα που πέρασαν εφιαλτικές στιγμές λόγω των περιοριστικών μέτρων που τους επέβαλε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά από την χθεσινή ανάρτηση της personal trainer που φροντίζει να ρίξει την… μπάκα του υπουργού Ανάπτυξης.

Μάλιστα, η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον Κ. Παπούλια να καταγγέλλει δημόσια ότι ο Άδωνις, ο οποίος φρόντισε να αφήσει στο «έλεος του Θεού» τον κλάδο των γυμναστών κατά την διάρκεια της πανδημίας, βάζει πλάτες στην παρανομία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, επιλέγοντας να γυμναστεί σε «κέντρο ευεξίας» το οποίο δεν διαθέτει άδεια γυμναστηρίου!

 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Τι βλέπουμε εδώ; Είναι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis που μας είχε κλείσει για ενάμιση χρόνο και άφησε όλο τον κλάδο στο έλεος του Θεού, προσφέροντας επιτρεπτέες προκαταβολές για γέλια τις οποίες τώρα τις επιστρέφουμε φυσικά, σε βίντεο από “κέντρο ευεξίας” – δηλαδή χωρίς άδεια γυμναστηρίου – να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση μίας γυναίκας η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τι άλλο, personal trainer, και όπως γράφει “τον έχει αναλάβει” κιόλας.

Με λίγα λόγια όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

 

Ζούμε σε αυτό το κράτος, που λέει στο νομοταγή γυμναστή ότι κακώς είναι νομοταγής, και ταυτόχρονα του τρίβει στη μούρη την παρανομία. Μας αξίζει; Πιθανόν».

Ιδού η ανάρτηση:

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η συγκεκριμένη personal trainer τις τελευταίες ώρες έχει κλειδώσει τις δημόσιες αναρτήσεις που είχε στα social media αλλά και τον λογαριασμό της στο TikTok.

Η γυμνάστρια που τον γυμνάζει με «ηλεκτροδιεγέρσεις»

 

Η Φαίη Ζακάκου είναι η personal trainer του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως παρακολουθήσαμε στα βίντεο που η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok.

Η γυμνάστρια υποστηρίζει ότι, με τα δικά της προγράμματα, ακόμα κι αν κάποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα μια δίαιτα, μπορεί εύκολα να χάσει κιλά και πόντους, μέσα σε 20 λεπτά, όσο δηλαδή διαρκεί η εκγύμναση των μυών με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης.

Μέσα σε ένα χρόνο, η δυναμική γυμνάστρια άνοιξε έναν χώρο εκγύμνασης στο Λαύριο και έναν ακόμη στο Μαρκόπουλο και ετοιμάζεται να ανοίξει και τρίτο, πιθανόν στη Γλυφάδα.

Της αρέσει να προβάλλει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάπως έτσι φαίνεται να έπεισε τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναρτήσει τρία βίντεο, με τον ίδιο να δοκιμάζει τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software