x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπάιντεν ο ηγέτης της καταστροφής προβλέπει:«Βρισκόμαστε κοντά σε μία πυρηνική αποκάλυψη»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Aμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι απειλές της Ρωσίας περί χρήσης πυρηνικών όπλων στην επέμβαση στην Ουκρανία εγείρουν κίνδυνο πυρηνικής «Αποκάλυψης» για τον κόσμο, για πρώτη φορά μετά την κρίση των πυραύλων στην Κούβα, εν μέσω ψυχρού πολέμου κάτι που το βλέπει πολύ πιθανό εάν τα πράγματα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

«Δεν είχαμε βρεθεί αντιμέτωποι με την προοπτική αποκάλυψης από τις ημέρες του (Aμερικανού πρώην προέδρου Τζον) Κένεντι και την κρίση των πυραύλων στην Κούβα», το 1962, είπε ο κ. Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη συγκέντρωση κεφαλαίων ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών, στη Νέα Υόρκη. Προειδοποίησε ακόμη πως ο Ρώσος ομόλογός του «δεν αστειεύεται» όταν διατυπώνει τέτοιες απειλές.

«Υπάρχει, για πρώτη φορά από την κρίση των πυραύλων στην Κούβα, άμεση απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων αν τα πράγματα συνεχίσουν να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο που έχουν αυτή τη στιγμή», είπε ο ένοικος του Λευκού Οίκου.

Εν μέσω ουκρανικής αντεπίθεσης (η οποία όμως υπάρχουν δείγματα ότι επιβραδύνεται), που τροφοδοτείται από τη στρατιωτική βοήθεια της Δύσης, ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο χρήσης πυρηνικών όπλων σε ομιλία του που αναμεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά την 21η Σεπτεμβρίου.

 

Δήλωσε έτοιμος να χρησιμοποιήσει «όλα τα μέσα» στο οπλοστάσιο της Ρωσίας για να αντιμετωπίσει τη Δύση, την οποία κατηγόρησε πως θέλει να καταστρέψει τη χώρα του. «Δεν πρόκειται για μπλόφα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με ειδικούς, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τακτικά πυρηνικά όπλα, μικρότερης ισχύος από ό,τι τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα.

Όμως ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε πως ακόμη και χρήση ενός τακτικού πυρηνικού όπλου θα απειλούσε να προκαλέσει ευρύτερη ανάφλεξη.

«Δεν νομίζω πως θα μπορούσες εύκολα να (χρησιμοποιήσεις) τακτικό πυρηνικό όπλο χωρίς να καταλήξεις να προκαλέσεις πυρηνικό Αρμαγεδδώνα», έκρινε.

 

Είπε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν «δεν αστειεύεται όταν μιλάει για την πιθανή χρήση τακτικών πυρηνικών ή βιολογικών ή χημικών όπλων» διότι ο ρωσικός στρατός «θα μπορούσε κανείς να πει» ότι δεν τα πάει τόσο καλά στον πόλεμο, υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια είναι η πόρτα της εξόδου του Πούτιν», είπε ακόμα ο Τζο Μπάιντεν. «Πώς μπορεί να βγει;», συνέχισε, αναφερόμενος στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. «Πώς θα μπορούσε να το κάνει με τρόπο που δεν θα υποστεί πλήγμα η υπόληψή του και δεν θα χάσει μεγάλο μέρος της εξουσίας του στη Ρωσία;».

Η πραγματικότητα είναι πως στις ΗΠΑ πολλές δεξαμενές σκέψης έχουν αρχίσει να εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι η στάση των Αμερικανών στο ουκρανικό μπορεί τελικώς να οδηγήσει σε μία πυρηνική σύγκρουση.

Η οικονομική καταστροφή που συντελείται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως είναι ένα μέρος της και σχετικά μάλιστα ανώδυνο, σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να συμβεί εάν καταλήξουν οι δύο υπερδυνάμεις στην χρήση πυρηνικών όπλων ή μία εναντίον της άλλης.

 

Για κάποιο λόγο που μόνο κύκλοι στο βαθύ αμερικανικό κράτος γνωρίζουν, οι Αμερικανοί θεωρούσαν ότι οι Ρώσοι μπλοφάρουν ως προς την χρήση των πυρηνικών όπλων.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν καταλάβει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και γνωρίζοντας την πυρηνική ισχύ των Ρώσων, η οποία είναι ισάξια της αμερικανικής, έχουν όντως αρχίσει να ανησυχούν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software