x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ωράριο Καταστημάτων: Γιατί οπισθοχώρησε η κυβέρνηση - Τι θα γίνει τελικά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ενώ η κυβέρνηση φαινόταν αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο για κλείσιμο των καταστημάτων μια ή δύο ώρες νωρίτερα από το κανονικο κλείσιμο το απόγευμα, όλα ανατράπηκαν.
 
Ενώ οι εμπορικοί σύλλογοι με πρώτη και καλύτερη την ομάδα των εμπόρων της Θεσσαλονίκης (που αναμένεται να πληγεί περισσότερο καθώς η συμπρωτεύουσα έχει πολύ μεγαλύτερη εξάρτηση από το φυσικό αέριο από ότι η Αθήνα) τάσσονται υπέρ του νωρίτερου κλεισίματος των καταστημάτων κάποιοι άλλοι επιθυμούν καθολική συμφωνία για την ισχύ του μέτρου.
 
Ειδικότερα ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών ζήτησε να εφαρμοστεί  το νέο ωράριο με Υπουργική Απόφαση για το σύνολο όλων των καταστημάτων -να συμπεριλαμβάνονται και τα  σούπερ μάρκετ-, ώστε να μην γίνουν ορατά φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού.
 
Οι επιχειρηματίες και οι υπεύθυνοι των σούπερ μάρκετ φέρεται να πάτησαν «πόδι» καθώς στις 8-9 το βράδυ, καθημερινά, αρκετοί είναι οι πολίτες που πραγματοποιούν τα ψώνια τους.
 
Αυτό θα σήμαινε τεράστιες απώλειες για τα κέρδη τους και φυσικά το Μαξίμου δεν θα ρίσκαρε κάτι τέτοιο και μάλιστα εν όψει εκλογών.
 
Συνεπώς παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του καθενός το τι θα πράξει.


e-genius.gr ...intelligent web software