x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ένα παράλληλο σύμπαν για τον πατριωτικό χώρο και ο δρόμος του… γνωστού δίχως όνομα!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρούσης

Σε ένα άλλο σύμπαν, ο υπέρβαρος αλεξιπτωτιστής βρίσκει την ανάσα και αφήνει τις υπερβολές για τον κόβιντ και τα εμβόλια.

Πάει φουλ κόντρα στο μητσοτακάτο, κάνοντας καταδρομικές εφόδους σε νοσοκομεία καταδεικνύοντας την έλλειψη προσωπικού λόγω υποχρεωτικής αργίας που τους έβαλε στον πάγο ο Πλεύρης και ξεφτιλίζει με κάθε τρόπο την πολιτική διαχείριση του προβλήματος του κοβιντοσκανδάλου.

Ο φιλελές αιθίωψ – κατά δήλωσή του -  ασχολείται με την χειραγώγηση των μέσων επικοινωνίας, τα "πετσωμένα μέσα", την σοβιετομπολσεβικική πολιτική με τα κουπόνια για φαΐ, για καύσιμο, για ρεύμα, για καυσόξυλα και άλλα.

Η Καταλανοπούλου πιάνει την νεοφεμίνα και ουρανιοτοξική πολιτική του μητσοτακοκερατά και τον πάει πριονοκορδέλα με τσαχπίνικα βίντεο και τικτοκικές τοποθετήσεις.

Ο… ζεν πρεμιέ γίνεται spoxperson του συνδυασμού, πιάνει αγκαζέ Ένοπλες Δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, μητροπολίτες επισκόπους ιερομόναχους, και γαζώνει με τοποθετήσεις σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Το κόμμα του "φυλακισμένου δίχως όνομα" πολιτικού αποδέχεται πρόταση ελαφράς συνεργασίας από τους άνωθεν με σκοπό την κοινή είσοδο. Χαράζει την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εξυγίανσης του δημοσίου.

Όλοι οι άνωθεν υπογράφουν κοινή προεκλογική δήλωση πως δεν θα συνεργαστούν με κανένα συστημικό κόμμα, με ό,τι συνεπάγεται η ευθύνη της δήλωσης αυτής ως προεκλογικής υποχρέωσης απέναντι στους ψηφοφόρους.

Υπογράφουν υπέρ της δίωξης των υπευθύνων του κοβιντοσκανδάλου, καταλογισμού ευθυνών σε θεσμούς και πρόσωπα.

Εκτίμηση, ο παραπάνω χαλαρός συνδυασμός θα έμπαινε με πάνω από 10-12% στις προσεχείς εκλογές...

Όποιος μπλέξει, όμως, με Σαμαροφύλακες και... πρακτικούς φαρμακοποιούς θα τον φάει η μαρμάγκα. Οπότε ας αφήσουμε τον "έγκλειστο" να τραβήξει τον δρόμο του, μακρυά από τους υπόλοιπους, και όπου βγει.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software