x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ομιλία Πούτιν για την προσάρτηση: «Η Δύση θα με ακούσει»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την επίσημη προσάρτηση τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία σε ομιλία του την Παρασκευή.

Μάλιστα, ο Πούτιν και οι ηγέτες των τεσσάρων περιοχών υπέγραψαν συνθήκες για την προσάρτηση του Λουχάνσκ, του Ντονιέτσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια - μια κίνηση που έχει καταδικαστεί ως παράνομη από την Ουκρανία και τις δυτικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια μιας 37λεπτης ομιλίας, ο Πούτιν μίλησε για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τη δυτική «αποικιακή πολιτική», τα πυρηνικά όπλα και την άποψή του για τα δυτικά ήθη.

«Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας», υπογράμμισε.

«Το 1991, στο δάσος Μπελόβεζ, χωρίς να ζητήσουν τη βούληση των απλών πολιτών, εκπρόσωποι των τότε κομματικών ελίτ αποφάσισαν να καταστρέψουν την ΕΣΣΔ και οι άνθρωποι ξαφνικά βρέθηκαν αποκομμένοι από την πατρίδα τους. Αυτό διέλυσε το έθνος μας, οδηγώντας το σε εθνική καταστροφή…»τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Παραδέχομαι ότι δεν καταλάβαιναν πλήρως τι έκαναν και σε ποιες συνέπειες θα οδηγούσε αναπόφευκτα στο τέλος. Αυτό όμως δεν είναι πλέον σημαντικό. Δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση, το παρελθόν δεν μπορεί να επιστραφεί. Και η Ρωσία σήμερα δεν το χρειάζεται πια. Δεν προσπαθούμε για αυτό», υπογράμμισε ο Πούτιν.

«Το πεδίο μάχης στο οποίο μας κάλεσε η μοίρα και η ιστορία είναι το πεδίο μάχης για τον λαό μας, για τη μεγάλη ιστορική Ρωσία, για τις μελλοντικές γενιές, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά μας», πρόσθεσε

Μήνυμα στο Κίεβο

«Θέλω οι αρχές του Κιέβου και οι πραγματικοί αφέντες τους στη Δύση να με ακούσουν για να το θυμηθούν. Οι άνθρωποι που ζουν στο Λουχάνσκ και το Ντονιέτσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια γίνονται πολίτες μας. Για πάντα.

«Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να τερματίσει αμέσως τις εχθροπραξίες, να τερματίσει τον πόλεμο που εξαπέλυσε το 2014 και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Είμαστε έτοιμοι για αυτό… Αλλά δεν θα συζητήσουμε την επιλογή των ανθρώπων στο Ντόνετσκ, το Λουχάνσκ, τη Ζαπορίζια και τη Χερσώνα. Αυτό έχει γίνει. Η Ρωσία δεν θα τους προδώσει».

Διαρροή αερίου Nord Stream

«Οι κυρώσεις δεν ήταν αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: προχώρησαν σε δολιοφθορές. Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι οργάνωσαν τις εκρήξεις στους διεθνείς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, που εκτείνονται κατά μήκος του βυθού της Βαλτικής Θάλασσας… Είναι σαφές σε όλους ποιος ωφελείται από αυτό».

Δυτικός ιμπεριαλισμός
«Η Δύση… άρχισε την αποικιακή της πολιτική πίσω στον Μεσαίωνα, και μετά ακολούθησε το δουλεμπόριο, τη γενοκτονία των φυλών των Ινδιάνων [Ιθαγενών] στην Αμερική, τη λεηλασία της Ινδίας, της Αφρικής, τους πολέμους της Αγγλίας και της Γαλλίας εναντίον της Κίνας…

«Αυτό που έκαναν ήταν να κολλήσουν ολόκληρα έθνη στα ναρκωτικά, εξολοθρεύοντας σκόπιμα ολόκληρες εθνοτικές ομάδες. Για χάρη της γης και των πόρων, κυνηγούσαν τους ανθρώπους σαν ζώα. Αυτό είναι αντίθετο με την ίδια τη φύση του ανθρώπου, την αλήθεια, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη».

«Πυρηνικό προηγούμενο»

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές πυρηνικά όπλα, καταστρέφοντας τις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι και δημιουργώντας προηγούμενο».

«Ακόμα και σήμερα, κατέχουν στην πραγματικότητα τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Δημοκρατία της Κορέας και άλλες χώρες, και την ίδια στιγμή κυνικά τους αποκαλούν συμμάχους ίσης θέσης».

Δυτική ηθική

«Τώρα έχουν προχωρήσει εντελώς, σε μια ριζική άρνηση των ηθικών κανόνων, της θρησκείας και της οικογένειας…»

«Η δικτατορία των δυτικών ελίτ στρέφεται εναντίον όλων των κοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των λαών των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Πρόκειται για πλήρη άρνηση του ανθρωπισμού, ανατροπή της πίστης και των παραδοσιακών αξιών. Πράγματι, η ίδια η καταστολή της ελευθερίας έχει πάρει τα χαρακτηριστικά μιας θρησκείας: τον καθαρό σατανισμό».

«Θέλουμε πραγματικά, εδώ, στη χώρα μας, στη Ρωσία, αντί για «μαμά» και «μπαμπά», να έχουμε «γονέα νούμερο ένα», «γονέα νούμερο δύο», «αριθμό τρία»; Έχουν τρελαθεί τελείως;»


e-genius.gr ...intelligent web software