x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΕΛΟΣ… ΑΝΟΧΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΣΚΡΕΚΑΣ - ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τη θέσπιση χρονικού ορίου παραμονής των πελατών που μεταπίπτουν στον πάροχο καθολικής υπηρεσίας εξετάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε μία απίστευτη εξέλιξη που είναι θράσος απύθμενο.

Το ζήτημα συζητήθηκε σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Κώστα Σκρέκα με τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός όσων δεν έχουν, λόγω χρεών, σύμβαση με πάροχο και καταφεύγουν στη λεγόμενη καθολική υπηρεσία. Δεν φτάνει που η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τους ιδιωτικούς παρόχους μετακύλησαν όλο το πρόσθετο χρέος στους πελάτες, απαιτούν τώρα λεφτά και από αυτούς που δεν έχουν πλέον.

Ειδικότερα, περίπου 35.500 μετρητές προστέθηκαν σε αυτήν το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 182.000, καθιστώντας την πλέον τον πέμπτο μεγαλύτερο πάροχο. Στην καθολική υπηρεσία εντάσσονται νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις με ισχύ παροχής μέχρι 25 KVA, μετά την παύση εκπροσώπησης από τον τελευταίο προμηθευτή τους, χωρίς να συνοδεύεται από διακοπή ηλεκτροδότησης.

Τι ισχύει

Μπορούν να παραμείνουν σε αυτήν την υπηρεσία επ’ αόριστον (κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ε.Ε.) και παρότι έρχονται αντιμέτωποι με υψηλότερες χρεώσεις, δεν κινδυνεύουν να τους κοπεί το ρεύμα αν δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Οι προμηθευτές – μεγαλοκαρχαρίες ζήτησαν από το ΥΠΕΝ να εφαρμόσει τη γνωμοδότηση της ΡΑΕ, που προβλέπει μέγιστη χρονική διάρκεια παραμονής τριών μηνών, με εξαίρεση τους ευάλωτους καταναλωτές. Παράλληλα, οι πάροχοι ρεύματος πιέζουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη θέσπιση ορίων στις μετακινήσεις των πελατών από εταιρία σε εταιρία, προβάλλοντας την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αναρωτιέται κανείς πως απαιτούν οι πάροχοι να πάρουν λεφτά από αυτούς που αποδεδειγμένα δεν έχουν να δώσουν…

TAGS:

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software