x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Κατατέθηκε την Παρασκευή στον Υπουργό Οικονομικών το εξώδικο για την ανάκληση του προστίμου στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών. Την Δευτέρα ακολουθεί ο Υπουργός Υγείας και διάφορες κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες κρίθηκαν από την ομάδα έμπειρων νομικών ότι πρέπει να είναι ενήμερες για την αντισυνταγματικότητα του προστίμου, καθώς και για το παράνομο της πράξης καταλόγισής του, σε πολίτες που «έφτυσαν αίμα» μια ζωή για να λάβουν τώρα αυτού του είδους την αντιμετώπιση από την Πολιτεία. Εύγε κ. Σταϊκούρα, εύγε Θάνο Πλεύρη!

Το εξώδικο δημοσιεύεται στην Ελεύθερη Ωρα της Κυριακής για να λάβουν γνώση, ειδικά εκείνοι οι αναγνώστες που συμμετέχουν στο εξώδικο κατόπιν εξουσιοδότησής τους. Είναι πράγματι συγκλονιστική η συμμετοχή σας, καθώς δεκάδες – για να μην πω εκατοντάδες! – εξουσιοδοτήσεις κατέκλισαν το (ηλεκτρονικό και μη) ταχυδρομείο της εφημερίδας, ενώ τα μηνύματά σας είναι συγκινητικά.

Μεταφέρω ενδεικτικά ένα εξ αυτών: «Σας επισυνάπτω εξουσιοδότηση άσκησης ένδικων μέσων κατά της ληστρικής επιβολής προστίμου μη εμβολιασμού ο οποίος κατάφωρα παραβιάζει κατοχυρωμένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα Συγχαίρω δε την εφημερίδα σας, της οποίας τυγχάνω τακτικότατος αναγνώστης, για την πρωτοποριακή της πρωτοβουλία προκειμένου να σταθεί αρωγός σε μία μεγάλη ομάδα ηλικιωμένων και ανήμπορων πολιτών οι οποίοι απλά δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιριών της νέας τάξης και των υποχείριών τους».

Το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ αγαπητοί Αναγνώστες, είναι ότι τούτη η εφημερίδα θα παραμείνει πιστή στους προμαχώνες του αγώνα για Ελληνισμό, Ορθοδοξία και Δικαιοσύνη, όσο και αν κυνηγιέται από το (εκάστοτε) καθεστώς, που θέλει τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ τσανακογλύφτες της εξουσίας.

Όσο για εκείνους τους κυβερνητικούς «παράγοντες» που συχνά-πυκνά μας απειλούν ότι θα μας φάει το μαύρο σκότος, τους απαντάμε… μη φάτε, γιατί έχουμε σούπα με φτερούγα από ελικόπτερο και ξανθό ψιλό μυρμήγκι!

Υ.Γ. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κινήσεις των νομικών, με στόχο να γκρεμίσουν το παράνομο πρόστιμο.

Γιώργος Μιχαλόπουλος



e-genius.gr ...intelligent web software