x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ρωσία: Πέθανε «ξαφνικά» ο αρχισυντάκτης της «αγαπημένης εφημερίδας» του Πούτιν

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πέθανε, σε ηλικία 68 ετών, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Komosomolskaya Pravda, Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν. Σύμμαχος του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Σουνγκόρκιν έπαθε εγκεφαλικό στη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην περιοχή Khabarovsk, δήλωσε δημοσιογράφος της ρωσικής εφημερίδας στο πρακτορείο Interfax, σύμφωνα με το Newsweek.

«Ο Βλαντιμίρ Νικολάεβιτς πέθανε. Υποψιάζονται εγκεφαλικό. Ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Khabarovsk. Τώρα οργανώνουμε τη μεταφορά του στη Μόσχα», είπε ο Alexander Gamov.

Η Komsomolskaya Pravda σε μια δήλωση στον λογαριασμό της στο Telegram σημείωσε ότι ο Σουνγκόρκιν «πέθανε ξαφνικά» στη διάρκεια ενός ταξιδιού με στόχο τη συγκέντρωση υλικού για ένα βιβλίο που σχεδίαζε να γράψει.

Η εφημερίδα έχει χαρακτηριστεί ως η «αγαπημένη» του Βλαντιμίρ Πούτιν. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1925.

 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε μια δήλωσή του έκανε λόγο για «μια τεράστια απώλεια. «Τα σημερινά νέα είναι θλιβερά, δυστυχώς πέθανε. Τον γνωρίζαμε πολύ καλά», ανέφερε.

Πάντως η βρετανική Daily Mail σχολιάζει ότι ο θάνατος του 68χρονου είναι ο τελευταίος μιας σειράς θανάτων συμμάχων του Πούτιν που πέθαναν υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Τελευταίος στην τραγική αυτή λίστα ο 39χρονος Ιβάν Πετσόριν ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από πλοίο στο Βλαδιβοστόκ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software