x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σάλος στο νοσοκομείο Χανίων: Ασθενής σερνόταν στο πάτωμα – «Άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το βίντεο ανέβηκε στα social media – Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου

Στο πάτωμα του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων σερνόταν το βράδυ της Κυριακής για κάποια ώρα μια ασθενής, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε Χανιώτισσα στα social media, ανεβάζοντας μάλιστα και βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, μια τουρίστρια βρισκόταν στα Επείγοντα με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό του Τμήματος φέρεται να την ειρωνεύτηκε και τελικά η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι παραβρισκόμενοι φέρονται να έλεγαν «άστη να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει».

Η καταγγελία, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να απαντάει σε σχετική ερώτηση του zarpanews.gr ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ.

«Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε. Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση» δήλωσε ο Γιώργος Μπέας στο τοπικό σάιτ.

https://www.youtube.com/watch?v=iQ_gnhf9_Zs

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software