x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γάκης: «Να γιατί βιάζονται να κάνουν οι πολίτες 4η και 5η δόση – Σταματούν οι δωρεάν εμβολιασμοί στις ΗΠΑ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Καταλάβατε γιατί δίδεται η έγκριση των «επικαιροποιημένων» εμβολίων χωρίς κλινικές μελέτες;»

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ σταματά την αγορά και δωρεάν διάθεση των διαγνωστικών τεστ από τις 2 Σεπτεμβρίου και των εμβολίων από τις αρχές Ιανουαρίου όπως αποκαλύπτει ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτρης Γάκης.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις πιέζουν τους πολίτες τους να κάνουν 4η και 5η δόση όπως επίσης γιατί δίδεται η έγκριση των «επικαιροποιημένων» ( που είναι κατά 50% παλιομοδίτικα) χωρίς κλινικές μελέτες «νέων» εμβολίων.
Μόνο με τις μελέτες σε ποντίκια! Αυτό το γεγονός εξηγεί και το κύμα παραιτήσεων που έχει παρατηρηθεί στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες το τελευταίο χρονικό διάστημα (στις ΗΠΑ αποχωρεί ο αρχιτέκτονας των εμβολιασμών Άντονι Φάουτσι).

«ΑΑΑΑ ΠΑ ΠΑΑΑΑ! ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ €mVoλiωv ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

 

#´Ερχονται μεγάλες ανατροπές.
#Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το, καλά ενημερωμένο, στα των φαρμακευτικών εταιρειών, FIERCE PHarma , η Κυβέρνηση των ΗΠΑ σταματά την αγορά και δωρεάν διάθεση:
-των διαγνωστικών τεστ από τις 2 Σεπτεμβρίου
-των €mVoλiωv από τις αρχές Ιανουαρίου
#Τα €mVoλia, πλέον θα πωλούνται στην αγορά, όπως τα άλλα! Έγινε μάλιστα σύσκεψη 100 παραγόντων της αγοράς για αυτό.
#Η αιτία είναι ότι το Κογκρέσο δεν εγκρίνει άλλες δαπάνες. Και αναμένεται οι Ρεμπουμπλικάνοι να πάρουν τον έλεγχο του μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.
#Καταλάβατε γιατί αυτή η βιασύνη για 4ους και 5ους και…νιοστούς επαναληπτικούς;
#Καταλάβατε γιατί δίδεται η έγκριση των «επικαιροποιημένων» ( που είναι κατά 50% παλιομοδίτικα) χωρίς κλινικές μελέτες; Μόνο με τις μελέτες σε ποντίκια! Ότι προκάμουμε!
#Καταλάβατε γιατί οι παραιτήσεις στις ΗΠΑ και αλλού;
 πρώτος που θα σπεύσει να τα αγοράσει θα είναι για εξονυχιστική ανάλυση. Και δεν θα κινδυνεύεις με φυλάκιση αν πάρεις την σύριγγα με την οποία σου εγχύσανε, όπως τώρα. Ή θα είναι διαφορετικά;

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software