x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πράγα: 100.000 Τσέχοι παραληρούν υπέρ της Ρωσίας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ρώσικη Άνοιξη της Πράγας! Αυτό κι αν είναι αναθεωρητισμός! 100.000 Τσέχοι παραληρούν υπέρ Ρωσίας κατά ΝΑΤΟ ΕΕ και απαιτούν πτώση της κυβέρνησης! Ζητούν καλύτερη αγοραστική δύναμη, αποχώρηση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και ουδέτερο καθεστώς στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Καταφέρονται κατά ανόδου τιμών ενέργειας. . Οι διαδηλωτές απειλούν με γενική απεργία και καταναγκαστικά μέτρα εάν η κυβέρνηση δεν παραιτηθεί έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Επέδωσαν τελεσίγραφο!

Οι διοργανωτές «ήδη διαπραγματεύονται με συνδικάτα, επιχειρηματίες, αγρότες, δημάρχους, μεταφορείς… για να κηρύξουν απεργία» εάν η τσεχική ηγεσία δεν παραιτηθεί.

Ο πρωθυπουργός τους αποκαλεί «εξτρεμιστές» και «κατά των τσεχικών συμφερόντων» και κατηγορεί την «φιλορωσική παραπληροφόρηση» για την τεράστια προσέλευση.

 

«Ολόκληρη η πλατεία Wenceslas ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης! Θα απαιτήσουμε από το σημερινό υπουργικό συμβούλιο, το οποίο εργάζεται εναντίον μας, να παραιτηθεί» Επίσης απαιτούμε χαμηλότερες τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας και ουδετερότητα για τη σύγκρουση στην Ουκρανία δηλώνουν οι διοργανωτές.

Μετά την κατάρρευση Τζόνσον και Ντράγκι το τόξο των αντικυβερνητικών κινημάτων φουντώνει στη γηραιά ήπειρο. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τους πολέμους του ΝΑΤΟ. Ουδετερότητα..

Οι Τσέχοι βροντοφώναξαν ”πρώτα η Τσεχία”….” αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος”….

 

Σύμφωνα με αστυνομία 70.000 κατά τους διοργανωτές 100.000

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software