x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βρετανία: Τρελά μέτρα στο τραπέζι για οικονομία ενέργειας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πληθαίνουν οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν αιματηρή οικονομία στην ενέργεια
Τη Δευτέρα η Βρετανία θα έχει νέο πρωθυπουργό με επικρατέστερη τη Λίζα Τρας, που θα έχει να αντιμετωπίσει μία άνευ προηγουμένου κρίση. Τα σενάρια που ακούγονται εδώ και καιρό στη Βρετανία είναι εφιαλτικά. Μπορεί η Λίζα Τρας να απέρριψε χθες τα σενάρια περί συστάσεων με σκοπό τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας, ωστόσο ειδικοί επιμένουν ότι θα χρειαστεί αιματηρή οικονομία ενέργειας.

Σύμφωνα με την MailOnline ένα από τα σενάρια είναι η χρήση ηλεκτρικών συσκευών σε συγκεκριμένες ώρες και όχι τις ώρες αιχμής, κάτι που αν πραγματοποιηθεί θα επηρέαζε σημαντικά την οικογενειακή καθημερινότητα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Χρήση πλυντηρίων και φούρνων στα νοικοκυριά από τις 14:00 έως τις 20:00.

Τριήμερη εβδομάδα στα σχολεία ή συνδυασμός μαθημάτων στα σχολεία για να μειωθεί ο αριθμός των τάξεων που χρειάζονται θέρμανση

 

Μέτρα στα γηροκομεία απορρόφηση του κόστους, όπως μείωση των επιλογών στο μενού, λιγότερη χρήση πλυντηρίων ρούχων και ο περιορισμός της ψυχαγωγίας

Περιορισμός παραγωγής στη βαριά βιομηχανία

Κλείσιμο των παμπ στις 21:00. Σβήσιμο φώτων στους δήμους
Τα σενάρια περιλαμβάνουν ακόμα και το -ήδη επιβαρυμένο, υποστελεχωμένο και υποχρηματοδοτούμενο βρετανικό ΕΣΥ, που δεν θα μπορέσει να αντέξει την πίεση, αν η κυβέρνηση δεν παρέμβει για να περιορίσει τις ανατιμήσεις στην ενέργεια. Μία από τις προβλέψεις, που αναφέρει η MailOnline, κάνει λόγο για μεγαλύτερους χρόνους αναμονής στην περίθαλψη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software