x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξανά ελεύθερος ο Μένιος Φουρθιώτης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν έκλεισε μήνα στη φυλακή και είναι ξανά ελεύθερος

Ελεύθερο πουλί είναι και πάλι ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος είχε συλληφθεί στις 15 Φεβρουαρίου επειδή είχε παραβιάσει τους όρους που τους είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του. Με γνωμοδότηση του αρμόδιου Συμβουλίου, ο γνωστός παρουσιαστής αφέθηκε και πάλι ελεύθερος. Ο Μένιος Φουρθιώτης βγήκε το απόγευμα της Πέμπτης από τις φυλακές Ναυπλίου καταβεβλημένος και με την βοήθεια μπαστουνιού, μπήκε σε ταξί με προορισμό το σπίτι του στα βόρεια προάστια. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής λίγο πριν συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων, προκάλεσε «σεισμό» στο Μέγαρο Μαξίμου όταν έβγαλε στη φόρα συνομιλίες με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη τα οποία μέχρι χθες διέψευδαν ότι διατηρούσαν επαφές μαζί του, ενώ μεταξύ άλλων είχε καταγγείλει ότι έχει στη διάθεσή του ροζ βίντεο υπουργών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία, όπως έλεγε, θα κάνουν την Ελλάδα «να αναστενάξει».

Ο Φουρθιώτης λίγο μετά από αυτές τις ανακοινώσεις συνελήφθη για παραβίαση των όρων με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση που αφορά σωρεία κακουργηματικών πράξεων μετά τις «σκηνοθετημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, καθώς δεν εμφανιζόταν στο Α.Τ. της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

Ο ίδιος είχε επικαλεστεί κινητικά προβλήματα. Μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου, γεγονός που τον στεναχώρησε, καθώς ο ίδιος προσδοκούσε να μπει στις Φυλακές Κορυδαλλού καθώς είχε δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με κρατούμενους όπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αλλά και με άλλα πρόσωπα με τα οποία συναγελαζόταν.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software