x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Tι συμβαίνει; 4 Έλληνες εν ενεργεία εκπαιδευτικοί έφυγαν ξαφνικά μέσα σε 24 ώρες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η είδηση είναι από τον ιστότοπο alpavita.gr και είναι συγκλονιστική!

Μέσα σε λίγες ώρες τέσσερις εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, 49 έως 61 ετών, ένας δάσκαλος και τρεις καθηγητές έφυγαν από τη ζωή.

Συγκλονίζει η ξαφνική απώλεια του δασκάλου Αντώνη Νικολακάκη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Εύβοια ο ξαφνικός θάνατος του δάσκαλου Αντώνη Νικολακάκη σε ηλικία 61 χρονών, ο οποίος ήταν διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέως Αυλίδας.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο θάνατός του επήλθε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου, από ανακοπή καρδιάς.

Η απώλεια του “βυθίζει στο πένθος” συγγενείς, φίλους, την τοπική κοινωνία αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα εν γένει.

Αντώνης Σαρηγιάννης

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αντώνης Σαρηγιάννης.

 

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Ο Αντώνης Σαρηγιάννης ήταν καθηγητής Φυσικής και τα τελευταία χρόνια ήταν Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Αλιβερίου.

Ο θάνατός του προκάλεσε λύπη στα παιδιά του καθώς και στους υπόλοιπους συγγενείς, συναδέλφους, μαθητές και φίλους.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου.

 

Βασίλης Φλώρος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο Ζηλευτό Φθιώτιδας την απώλεια του Βασίλη Φλώρου που έφυγε σε ηλικία 49 ετών. Καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα ο Βασίλης εργαζόταν σε σχολείο της Αθήνας, τις διακοπές του όμως τις περνούσε στο χωριό του με την οικογένειά του. Αν και αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, κανείς δεν περίμενε ότι μια λοίμωξη που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο Λαμίας θα είχε τραγική κατάληξη.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Ζηλευτό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο τους Βασίλη που ξεχώριζε για την ευγένεια και την καλοσύνη του.

Τον Βασίλη Φλώρο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη (24/8) στις 2 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο αγαπημένο του χωριό.

 

Ηλίας Αυγέρης

Ανείπωτη θλίψη έχει προξενήσει τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στον Πειραιά η απώλεια του Ηλία Αυγέρη στα 56 του χρόνια. Ο Ηλίας Αυγέρης έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο εξοχικό του σπίτι στην Καστανιά Υπάτης. Το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς έκανε εξωτερικές δουλειές στην αυλή του σπιτιού ένιωσε αδιαθεσία. Οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και ξεκίνησαν με δικό τους αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψουν ένα μέρος της διαδρομής.

Όταν το ασθενοφόρο τον παρέλαβε στα Λουτρά Υπάτης δυστυχώς ήταν αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Ηλίας Αυγέρης ήταν μαθηματικός και τα τελευταία χρόνια δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου. Ξεχώριζε για την παιδαγωγική και επιστημονική του κατάρτιση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους και μαθητές σε όποιο σχολείο υπηρέτησε.

 

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Καστανιάς αλλά και οι συνάδελφοι του στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software