x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

22χρονος πυροσβέστης ΠΑΡΕΛΥΣΕ μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ! «Παραλίγο να ΠΕΘΑΝΩ», λέει από αναπηρικό καρότσι!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Μητσοτάκης έδιωξε τους ΜΑΚ επειδή δεν ήθελαν να το κανουν με το ζόρι…

Ο Γερμανός πυροσβέστης Oliver Janke παρουσίασε μια, απειλητική για την ζωή του, ανεπιθύμητη παρενέργεια μετά από τα δύο «εμβόλια» του Covid.

Αφού έλαβε την δεύτερη ένεση της Pfizer, ο 22χρονος προσβλήθηκε από το σύνδρομο Guillain-Barré που προκάλεσε τεράστια παράλυση και παραλίγο να τον σκοτώσει. Ο άλλοτε υγιής νεαρός βρίσκεται τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι. «Ήμουν τυχερός που ο γιατρός μου, από την αρχή, είπε ότι ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο», αποκαλύπτει ο Janke.
Το πρώτο «εμβόλιο» του Janke έγινε στις 3 Ιουνίου 2021 και το δεύτερο στις 15 Ιουλίου 2021. Μετά από τρεις εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας έμεινε εντελώς παράλυτος, εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας και παραλίγο να πεθάνει – και όχι μόνο μία φορά.

Ο Janke νοσηλεύεται 132 ημέρες. Έχει επίσης σοβαρή φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με ισχυρά και εξαιρετικά εθιστικά παυσίπονα για να αντέξει τον ακρωτηριαστικό πόνο.

 

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΙΩΞΕ ΑΝΔΡΕΣ ΕΜΑΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

https://rumble.com/v1gu6c7-22-2-pfizer.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software