x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Oι Ρώσοι κατέλαβαν Ντάτσα και Zαΐτσεβο και έφτασαν στην «πίσω πόρτα» του Μπάκχμουτ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Oι Ρώσοι κατέλαβαν το Zαΐτσεβο και την Ντάτσα και για πρώτη φορά κατάφεραν να περάσουν στην «πίσω πόρτα» του Μπάκχμουτ και να απειλούν άμεσα την γραμμή ανεφοδιασμού του.

 

Το Μπάκχμουτ είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις-φρούρια που είχαν δημιουργήσει οι Ουκρανοί με τους Αμερικανούς μαζί με την Ποπάσνα, το Σεβεροντονέτσκ και το Σλαβιάνσκ.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν δυσκολευτεί σε τρομακτικό βαθμό για να το εξαρθρώσουν αλλά έχουν επιδείξει μεγάλη υπομονή και το «ξηλώνουν» με αργό και μεθοδικό τρόπο.

 

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στο μέτωπο του Σεβέρσκ όπου οι Ρώσοι προωθήθηκαν προς το Μπαρνέκοβο προκαλώντας σημαντικές απώλειες στους Ουκρανούς.

H καταστροφή του ουκρανικού αμυντικού άξονα Σεβέρσκ-Μπάκχμουτ αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση αλλά όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί και το κόστος για τον ουκρανικό Στρατό θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

 

Η Μόσχα δεν έχει αποστείλει νέες δυνάμεις από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου και επί της ουσίας στρατολογεί ρωσόφονους από τους πληθυσμούς των περιφερειών που έχει καταλάβει κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Με την πλήρη απελευθέρωση του Ντόνμπας θα μπορέσει να μεταφέρει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της στην Χερσώνα και το Νικολάεφ για την επόμενη φάση του πολέμου που είναι η Οδησσός.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software