x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κρήτη: Ξαφνικός θάνατος 76χρονου

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολύ γρήγορα έσπευσε η ναυαγοσώστρια που του χορήγησε οξυγόνο χωρίς όμως να προλάβει το μοιραίο

Ένας 76χρονος βούτηξε στη θάλασσα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στην Κρήτη και όταν βγήκε κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια της γυναίκα του. Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Πολύ γρήγορα έσπευσε η ναυαγοσώστρια που του χορήγησε οξυγόνο. Ο άτυχος άντρας όμως που είχε λιποθυμήσει, υπέστη δεύτερο επεισόδιο, που αποδείχθηκε μοιραίο για την ζωή του.

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στην Κρήτη, ένας 76χρονος Χανιώτης. Σύμφωνα με δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό του Υπεύθυνου Ναυαγοσωστικής κάλυψης των Δήμων Χανίων και Καντάνου – Σελίνου Παύλο Λιτινάκη, ο άτυχος άντρας βγήκε από τη θάλασσα και κατέρρευσε.

Επιτόπου έσπευσε ναυαγοσώστρια, η οποία διαπίστωσε ότι είχε λιποθυμήσει, αλλά ανέπνεε και του χορήγησε οξυγόνο. Και ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο 76χρονος υπέστη επεισόδιο με αποτέλεσμα να σταματήσει να αναπνέει.
Οι ναυαγοσώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ και επιχείρησαν να τον ανατάξουν με απινιδωτή, ήταν όμως αργά. Σύμφωνα με τη σύζυγό του, ο ηλικιωμένος άνθρωπος έπασχε από υψηλή αρτηριακή πίεση και αρρυθμίες.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του 76χρονου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νεκροψία – νεκροτομή.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software