x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα ευχαρίστησε τους Έλληνες πολίτες για την συμπαράστασή τους. Η ρωσική πρεσβεία αφήνει παράλληλα αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διαδίδονται οι πληροφορίες αναφορικά με την στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία (και δεν έχει και άδικο!).

Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας αναφέρει: «Αγαπητοί Έλληνες φίλοι! Τις τελευταίες μέρες έχουμε λάβει εκατοντάδες μηνύματα από εσάς με λόγια συμπαράστασης. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την υποστήριξή σας και την κατανόηση της κατάστασης και της μεγάλης εικόνας, παρά τον πόλεμο πληροφοριών εκ μέρους της Δύσης κατά της Ρωσίας. Η ειδική επιχείρηση για την αποναζιστικοποίηση και αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας θα πετύχει τους στόχους της. Μείνετε μαζί μας, ακολουθήστε τα νέα μας! Και να είστε προσεκτικοί με τις ειδήσεις, διαδίδονται πολλά αντιρωσικά fake».

Αίσθηση προκάλεσε και η καθαρά γεωπολιτική παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπέρ της Ρωσίας και του Πούτιν. Ο ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ζητεί «μια τεράστια συγγνώμη από τον Β.Πούτιν γι' αυτά που έχουμε κάνει ως χώρα τα τελευταία 24ωρα και θα του έλεγα ότι όταν τελειώσει με όλους αυτούς τους νεοταξίτες να μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε μαζί με τη Σερβία από το ΝΑΤΟ».

Αναφέρεται βέβαια στην αποστολή όπλων και πυρομαχικών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ουκρανικό καθεστώς (ρουκέτες των 122 χλστ. για τα ρουκετοβόλα, αντιαρματικών RPG-18 και ΑΚ-47 Καλάσνικοφ), τα οποία όλα βγήκαν από τις αποθήκες του Ελληνικού Στρατού και ειδικά σε ότι αφορά τις ρουκέτες από τις αποθήκες όπλων των νησιών), καθώς και στο ρόλο του Κλάους Σβαμπ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και τους θιασώτες της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ε, ρε γλέντια!



e-genius.gr ...intelligent web software