x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ειρωνεία της τύχης: Ο Ζελένσκι ευχαριστεί Βαρθολομαίο που καταδικάζει επιλεκτικά πολέμους

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Γιάννης Οικονομίδης

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι,  ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την καταδίκη του πολέμου και τη συμπαράσταση στην Ουκρανία.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη της συζύγου του στο Φανάρι.


«Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας και η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Οι απόψεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον πόλεμο που εξαπέλυσε η Ρωσία και η θέση του για τη στήριξη του κράτους μας είναι γνωστές. Και σήμερα εκφράστηκαν για άλλη μια φορά – πολύ δυναμικά. Σας ευχαριστώ που κατανοείτε τις ανάγκες του λαού μας», τόνισε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
 
Όμως o Ζελένσκι και η κοινή γνώμη ξεχνούν ότι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Οικουμενικός τάχθηκε στο πλευρό του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της Συρίας.
 
«Η αποφασιστική στάση του Προέδρου Ερντογάν που απαγορεύει αυστηρά το συσχετισμό μιας θρησκείας με την τρομοκρατία αντικατοπτρίζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να οδηγηθείτε σε επιτυχία και η ''Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας'' να φέρει ειρήνη στην περιοχή όπως το όνομά της υπόσχεται» έκλεινε κάτι τη δήλωση του ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
 
Η Δύση έχει επιλεκτική μνήμη και διαγράφει τα σφάλματα, ειδικά αν είναι οικουμενικά. Θυμάται μόνο τα αντίστοιχα ρώσικα και του Πατριάρχη Κύριλλου που ευλόγησε τον πόλεμο της Ρωσίας.
 
Κοινώς αν είμαστε εμείς οι επιτιθέμενοι δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς πολεμάμε την τρομοκρατία. Αν είναι οι αντίπαλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τότε πραγματοποιούν εισβολή.


e-genius.gr ...intelligent web software