x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πατριάρχης Κύριλλος: Ποιοι και γιατί τον «χτυπούν» με κυρώσεις -  Το μυστικό σχέδιο

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας εξειδικεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο στοχεύει -μεταξύ άλλων- τον επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχη Κύριλλο.
 
Ο πατριάρχης Κύριλλος έχει υποστηρίξει δημόσια τις ενέργειες του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, ενώ έχει καλέσει τους Ρώσους να στηρίξουν την κυβέρνησή τους στον αγώνα της να «απωθήσει εχθρούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς».
 
Βασικός πολέμιος του Ρώσου Πατριάρχη είναι η Δύση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Και αυτό επειδή ελέγχει τουλάχιστον τον μισό ορθόδοξο πληθυσμό του πλανήτη, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον «οικουμενισμό» και τη θεωρία του εκκλησιαστικού πρωτείου.
 
Η  Νέα Τάξη Πραγμάτων.του δυτικού κόσμου, προσπαθεί να διαβρώσει τις τελευταίες φωνές κατά της υποταγής στον παγκόσμιο έλεγχο.
 
Γι αυτό το λόγο θέλουν να φιμώσουν τον Ρώσο Πατριάρχη και προωθούν τη διάσπαση στην Ορθοδοξία όπως έκαναν και στην Ουκρανία, με τον τόμο αυτοκεφαλίας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
 
Πέρα από αυτό η ρωσική εκκλησία διαθέτει τεράστια περιουσία στην Ουκρανία, την οποία προσπαθούν να κατάσχουν τόσο οι σχισματικοί όσο και οι υποκινητές τους.
 
Μεθοδευμένος εδώ και κάποια χρόνια είναι ο σχεδιασμός διάβρωσης της Ορθοδοξίας από τους Νεοταξίτες.
 
Για ένα οργανωμένο σχέδιο αποκοπής της Ελλάδας από τη Ρωσία με όχημα την εκκλησία είχε μιλήσει ο Ρώσος προκαθήμενος, πριν από τρία χρόνια περίπου.
 
«Έχουμε κάποιες αξιόπιστες πληροφορίες ότι όλα όσα συμβαίνουν τώρα στην παγκόσμια Ορθοδοξία δεν είναι ένα τυχαία… Πρόκειται για μια εφαρμογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου που έχει δύο στόχους: πρώτον, να αποκόψει τη Ρωσία από τον ελληνικό κόσμο και τον ελληνικό κόσμο από τη Ρωσία », έλεγε το 2019 ο Πατριάρχης.

Στόχος της Μόσχας σύμφωνα με τον Ρώσο Πατριάρχη είναι «να αποτελέσει οχυρό του ορθόδοξου χριστιανισμού, να διαφυλάξει την ορθόδοξη πίστη, την ορθόδοξη παράδοση, τον πολιτισμό, τις χριστιανικές αρχές της ηθικής».

«Στο μυαλό των επιτιθέμενων, δεν μπορώ να ονομάσω αλλιώς αυτές τις στρατηγικές, η Ρωσική Εκκλησία φαίνεται να είναι κάποια δύναμη μέσω της οποίας η Ρωσία επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας. Αλλά τίθεται το ερώτημα: γιατί δεν μπορεί η Ρωσία να μοιραστεί τα πνευματικά της δώρα με έναν άλλο κόσμο; Γιατί είναι εγκληματική μόνο στο μυαλό εκείνων που προσπαθούν να αποδυναμώσουν και, ει δυνατόν, να καταστρέψουν τον ρόλο που παίζει η Ρωσία», δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software