x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Great Food Reset: Αυτοί θα σας δώσουν να ΦΑΤΕ – Οι οργανισμοί πίσω από το μεγάλο αφεντικό

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η παγκόσμια προσφορά τροφίμων ανασχεδιάζεται με το πρόσχημα μιας κρίσης ψεύτικων τροφίμων, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Κόρμπετ.

Ο δημοσιογράφος κατονομάζει το καστ των χαρακτήρων που φαινομενικά οδηγούν το Great Food Reset, ένα σχέδιο για τον επανασχεδιασμό της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων υπό το πρόσχημα μιας ψεύτικης διατροφικής κρίσης. Με πρόσχημα την τεχνητή κρίση, οι παραγωγικές μονάδες και τα καταστήματα τροφίμων θα δώσουν την θέση τους σε άλλα πράγματα, ενώ το μενού θα αλλάξει!!! Αυτό είναι το σχέδιο, το τι θα γίνει, μένει να φανεί… «Από ζυμαρικά με σκόνη κρίκετ και μπέργκερ για ζωύφια μέχρι ΓΤΟ και γλυφοσάτη μέχρι βιοαντιδραστήρες και μικρόβια σχεδιαστών μέχρι θρεπτικά γονιδιωματικά και τρισδιάστατο εκτυπωμένο υλικό , το μέλλον του «φαγητού» διαμορφώνεται ώστε να είναι ριζικά διαφορετικό από οτιδήποτε έχετε φάει πριν», αναφέρει ο συγγραφέας του ” Η έκθεση Corbett “. Ο Corbett παρείχε μια συλλογή με πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες και τα άτομα που πιστεύει ότι είναι οι οδηγοί της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ του ΦΑΓΗΤΟΥ (Great Food Reset)!!! Το Ίδρυμα Ροκφέλερ Σύμφωνα με τον Corbett, οι Rockefellers και το ομώνυμο ίδρυμά τους – που «είναι από πολλές απόψεις οι πρόγονοι και οι αρχιτέκτονες του Great Food Reset » – πιέζουν για περαιτέρω συγκεντρωτισμό του ελέγχου της προσφοράς τροφίμων , συμπεριλαμβανομένου « ένα νέοου, ολοκληρωμένου συστήματος διατροφικής ασφάλειας .» «Από την αρχή της λεγόμενης «Πράσινης Επανάστασης» έως τη λεγόμενη «Επανάσταση των Γονιδίων», οι Ροκφέλερ ήταν εκεί», είπε ο Κόρμπετ, «βοηθώντας να προχωρήσουν τα πράγματα μαζί με τις «φιλανθρωπικές» δωρεές τους».

Ο Κόρμπετ ανέφερε το πρόσφατο έργο των Ροκφέλερ στην Αφρική, το οποίο λειτουργεί με το όνομα Συμμαχία για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική . Ο δηλωμένος στόχος της συμμαχίας — να «ανυψώσει την ενιαία αφρικανική φωνή» — «ακούγεται ωραίος, μέχρι να μάθετε ότι 200 ​​οργανώσεις έχουν συγκεντρωθεί για να καταγγείλουν τη συμμαχία και τις δραστηριότητές της», είπε ο Κόρμπετ. Ο Κόρμπετ συμπλήρωσε ότι οι 200 ​​επικριτές της συμμαχίας «ισχυρίζονται ότι η ομάδα όχι μόνο « απέτυχε κατηγορηματικά στην αποστολή της», αλλά στην πραγματικότητα «έχει βλάψει τις ευρύτερες προσπάθειες υποστήριξης των αφρικανών αγροτών». Μπιλ Γκέϊτς Ο Κόρμπετ επεσήμανε ότι ο Μπιλ Γκέιτς , το 2009, παραδέχτηκε ότι είχε δει το Ίδρυμα Ροκφέλερ ως παράδειγμα προς μίμηση όταν βοήθησε τον γιο του να ιδρύσει το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς — επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που ο Μπιλ Gates έχει επενδύσει πολλά στο Great Food Reset. Ο Γκέιτς «επενδύεi κυριολεκτικά» στην επαναφορά τροφίμων μέσω της χρηματοδότησης της βιομηχανίας ψεύτικου κρέατος , είπε ο Κόρμπετ. «Ο Γκέιτς ήταν και είναι ένας σημαντικός πρώιμος υποστηρικτής του «Impossible Burger» και του υποκατάστατου τροφής συνθετικής βιολογίας που καλλιεργήθηκε στο εργαστήριο», είπε ο Κόρμπετ. «Προσέφερε επίσης κεφάλαιο στον αντίπαλο του Impossible Burger, την εταιρεία Beyond Meat . . . μέχρι που η μετοχή της Beyond άρχισε να καταρρέει».

«Ως εκ θαύματος, το Bill & Melinda Gates Foundation Trust μπόρεσε να εκποιηθεί από το απόθεμά του Beyond Meat», είπε ο Corbett, προσθέτοντας ειρωνικά: «Οι Γκέιτς πρέπει να είναι εξαιρετικά οξυδερκείς επενδυτές!». Ο Κόρμπετ σημείωσε επίσης ότι ο Γκέιτς επένδυσε εκατομμύρια για να « παραβιάσει το μικροβίωμά σας », ώστε να ανασχεδιάσει τα βακτήρια του εντέρου των ανθρώπων. Ο Γκέιτς έγινε επίσης ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αγροτικής γης στις ΗΠΑ το 2021 . Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται πίσω από πολλές διαφορετικές πτυχές της λεγόμενης Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών για τα τρόφιμα , είπε ο Corbett. Μεταξύ άλλων στόχων, το WEF θέλει περισσότεροι άνθρωποι να τρώνε περισσότερα έντομα. « Η επιθυμία του [Klaus] Schwab να απομακρύνει τους ανθρώπους από τις παραδοσιακές πηγές πρωτεΐνης και θρεπτικών συστατικών είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος αυτού του σχεδίου Μεγάλης Επανεκκίνησης», είπε ο Corbett. Ο Κόρμπετ είπε στους αναγνώστες ότι μια γρήγορη αναζήτηση της λέξης «έντομα» στον ιστότοπο του WEF αποκαλύπτει ότι ο οργανισμός έχει τακτικά εκτοξεύσει ιδέες όπως, « 5 λόγοι για τους οποίους η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να μειώσει την κλιματική αλλαγή » και « Τα έντομα θα μπορούσαν σύντομα να εμφανιστούν στα μενού των εστιατορίων στην Ευρώπη .” Το φόρουμ EAT (Davos for Food) Ο οργανισμός που ονομάζεται EAT Forum – που ιδρύθηκε από το Wellcome Trust – λέει ότι είναι μια «παγκόσμια πλατφόρμα που βασίζεται στην επιστήμη για τον μετασχηματισμό του συστήματος τροφίμων ».

Ο Corbett επεσήμανε ότι σύμφωνα με μια ανάλυση της 17ης Φεβρουαρίου 2022 από τον Dr. Joseph Mercola , η μεγαλύτερη πρωτοβουλία του φόρουμ EAT – FReSH – στοχεύει να μεταμορφώσει το σύστημα τροφίμων στο σύνολό του και περιλαμβάνει εταίρους του έργου, όπως οι Bayer , Cargill , Syngenta , Unilever και Google . Επιπλέον, το EAT Forum, συνεργάζεται με «σχεδόν 40 κυβερνήσεις πόλεων στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία και βοηθά το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF) που χρηματοδοτείται από τον Gates να δημιουργήσει ενημερωμένες διατροφικές οδηγίες. ” USAID Ο Corbett αναφέρθηκε, τέλος, σε ένα έγγραφο εργασίας — « Συστημικές λύσεις για την προσαρμογή και τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής στην γεωργία, την διατροφή και τα συστήματα τροφίμων» — που κυκλοφόρησε το 2022, από το Συμβούλιο Διεθνούς Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης της Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID) σε συνδυασμό με το « Feed the Future », η παγκόσμια πρωτοβουλία της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την πείνα και την επισιτιστική ασφάλεια.

«Ολόκληρο το έγγραφο είναι διατυπωμένο με τον ήπιο γραφειοκρατικό λόγο για «ισότητα», «ένταξη» και «βιωσιμότητα», είπε ο Κόρμπετ. «Αλλά, αν ξέρετε πώς να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές, δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τι πραγματικά λέει η έκθεση». «Η νοοτροπία του Κισίνγκερ ο οποίος χαρακτηρίζει την τροφή ως όπλο, είναι η ίδια η βάση της USAID και της αποστολής της», είπε ο Κόρμπετ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software