x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μυστικές επαφές Ελλάδας- Τουρκίας;

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συνάντηση της διευθύντριας του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού Άννας Μαρίας Μπούρα και του διπλωματικού συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν έγινε στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Η συνάντηση, επ’ ευκαιρία της παρουσίας και των δύο στη βελγική πρωτεύουσα -της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού με αφορμή το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης- έγινε την Παρασκευή στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας, παρουσία του διπλωματικού συμβούλου του Γερμανού καγκελαρίου. Στόχος να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων, ο οποίος είχε ατονήσει.

Ανάρτηση στο Τουίτερ του γνωστού τουρκικού λογαριασμού MAVI VATAN (Γαλάζια Πατρίδα), επιβεβαιώνει τη μυστική συνάντηση την περασμένη Παρασκευή υψηλών αξιωματούχων Τουρκίας, Γερμανίας και Ελλάδας με θέμα την εκ νέου τόνωση της επικοινωνίας μεταξύ των χωρών αυτών.Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανάρτηση:

«Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, είχε συνάντηση με τον Σύμβουλο Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας της Γερμανίας Γενς Πλότνερ και την επικεφαλής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννα Μαρία Μπούρα, στις Βρυξέλλες. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αναζωογόνησης της επικοινωνίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας».

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει επανειλημμένα τονίσει ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία σε όλα τα επίπεδα πρέπει να παραμείνουν ανοικτοί.

Κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν το ελληνοτουρκικό τετ α τετ στις Βρυξέλλες!

Τη “μυστική” συνάντηση που είχε η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Άννα Μαρία Μπούρα, με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση έγινε την Παρασκευή (16.12.2022) στα γραφεία της γερμανικής αντιπροσωπείας, παρουσία του διπλωματικού συμβούλου του Γερμανού καγκελαρίου, με αφορμή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα του Βελγίου για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Στόχος της συνάντησης ήταν να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας σε επίπεδο διπλωματικών συμβούλων, ο οποίος είχε ατονήσει τους τελευταίους μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επανειλημμένα τονίσει ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Τουρκία σε όλα τα επίπεδα πρέπει να παραμείνουν ανοικτοί.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software