x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δημοσίευμα ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: Ετοιμάζουν «Εμβόλιο που θεραπεύει τις παρενέργειες του ΕΜΒΟΛΙΟΥ»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΡΕΥΝΑ για μυοκαρδίτιδες

«Η Pfizer βγάζει εμβόλιο για να καταπολεμήσει τις παρενέργειες του άλλου εμβολίου», υποστηρίζει σε δημοσίευμά της, η ιταλική εφημερίδα «La Verita».

La Verità (“Η αλήθεια”) είναι μια ιταλική εφημερίδα που εκδίδεται στο Μιλάνο. Η εφημερίδα είναι δεξιάς απόχρωσης, ενώ τα διεθνιστικά μέσα την χαρακτηρίζουν ως «λαϊκιστική». Από την ίδρυσή του το 2016, έχει εκδοθεί από τον Maurizio Belpietro, ο οποίος προηγουμένως έδρασε με αυτή την ιδιότητα τόσο στο il Giornale όσο και στο Libero.
Θα το δούμε λοιπόν και αυτό;;; Εμβόλιο για να θεραπευτούν οι όποιες παρενέργειες του εμβολίου;;;

Πάντως όπως αναφέρει το NBCNews, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna ξεκινούν κλινικές δοκιμές «για την παρακολούθηση προβλημάτων υγείας – εάν υπάρχουν – μετά την διάγνωση καρδιακών προβλημάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες».

 

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα:

Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων (μυοκαρδίτιδας) εμφανίζεται σε νεαρούς άνδρες, ηλικίας 16 έως 24 ετών, σύμφωνα με το CDC. Ο οργανισμός δεν είχε διαθέσιμα στοιχεία για τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε νεαρούς ενήλικες 24 ετών και κάτω, αλλά εκτιμά ότι υπήρξαν 52,4 περιπτώσεις και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις των εμβολίων Pfizer’s και Moderna’s, αντίστοιχα.

Τα συμπτώματα της μυοκαρδίτιδας περιλαμβάνουν:

Πόνος στο στήθος

 

Δυσκολία στην αναπνοή

Αίσθηση πως η καρδιά χτυπάει γρήγορα ή φτερουγίζει

Μια μελέτη από Καναδούς ερευνητές που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στο Journal of the American College of Cardiology διαπίστωσε ότι οι άνδρες κάτω των 40 ετών που έκαναν το εμβόλιο Moderna είχαν τον υψηλότερο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων, συνήθως εντός 21 ημερών μετά τη δεύτερη δόση. Η μελέτη ήταν παρατηρητική, που σημαίνει ότι δεν αποδεικνύει την αιτία και το αποτέλεσμα, αλλά είναι μία από τις λίγες μόνο μελέτες που συγκρίνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μεταξύ των εμβολίων Pfizer και Moderna.

Δεν έχει παρατηρηθεί παρόμοιο πρότυπο αναφοράς μετά τη λήψη του εμβολίου Johnson & Johnson. Η Novavax είπε ότι δεν προβλήθηκαν ανησυχίες για καρδιακές φλεγμονές κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών του εμβολίου της.
Η μυοκαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι συνήθως πιο ήπια (σ.σ. ισχυρίζονται) από τον ιογενή τύπο και οι περισσότεροι άνθρωποι με την πάθηση αναρρώνουν πλήρως, δήλωσε ο Δρ Nicola Klein, ειδικός εμβολίων στο Kaiser Permanente».

 

Υπάρχουν επιστήμονες φυσικά που κάνουν λόγο για ακόμα περισσότερες και τρομακτικές παρενέργειες έως και θανάτους!!! Από όλα αυτά θα γιατρέψει τους εμβολιασμένους, ένα άλλο εμβόλιο!!!! Αν ισχύει και αυτό, τότε αρμόζει μια βαθιά υπόκλιση!!!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software