x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η μεγάλη πλεκτάνη και ο τελικός στόχος του σχεδίου της Μεγάλης Επανεκκίνησης

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η μεγάλη πλεκτάνη: Καταλύτης για τον τελικό σκοπό του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) του θιασώτη της παγκοσμιοποίησης Κλάους Σβαμπ, φαίνεται να αποτελεί το διαβόητο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού.

Ο Ισραηλινός ιστορικός και καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, Γιουβάλ Νώαχ Χαράρι, ο οποίος φέρεται να είναι ως το «δεξί χέρι» του Σβαμπ, βρίσκεται σε μια περιοδεία προωθητικής εκστρατείας ενός νέου βιβλίου που θέτει ερωτήσεις όπως: Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη, γράφει ο ιστότοπος Noqreport.

Αναφέρεται σε μία αλυσίδα παγκόσμιων γεγονότων, που περιλαμβάνει την πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19), την οποία ακολούθησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η τέλεια καταιγίδα

 

Υπάρχει επίσης ο εκτοξευόμενος πληθωρισμός, οι διαταραχές στη εφοδιαστική αλυσίδα, οι ελλείψεις τροφίμων, η καταστροφή καλλιεργειών και η συνολική οικονομική αστάθεια – όλα αυτά που στροβιλίζονται σε μια τέλεια καταιγίδα παγκόσμιου σοκ και δέους.

Ο Χαράρι σε βιντεο που διέρρευσε αποκαλύπτει πως οι απλοί άνθρωποι έχουν δίκιο να ανησυχούν για το μέλλον γιατί η ζωή τους μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή. Και δεν θα ήταν μεγάλη απώλεια, λέει, γιατί οι μη θιασώτες της παγκοσμιοποίησης είναι «περιττοί».

«Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειονότητάς σας», λέει ο Ισραηλινός καθηγητής. Σε ένα μέλλον που θα διοικείται από «έξυπνους ανθρώπους», συνέχισε ο Χαράρι, οι απλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν φυσικά αυξημένα συναισθήματα άγχους και φόβου ότι θα μείνουν πίσω.

O Χαράρι διακονεί τη θεωρία του «διανθρωπισμού», την «τεχνολογική Κιβωτό του Νώε», που θα αφήσει πίσω της μοιραία τους απλούς ανθρώπους, που δεν θα αφήσουν.

 

Θεωρίες συνωμοσίας και βιοποικιλότητα;

«Το να μιλάμε για τέτοιου είδους πράγματα κάποτε κοροϊδεύονταν και ονομάζονταν θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τώρα έχουμε το σχέδιο που βγαίνει κατευθείαν από τα στόματα της ίδιας της παγκοσμιοποίησης – ευθέως», αναφέρει το Noqreport.

Ο αξιωματούχος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Άλαν Γκρεγκ, ένας άλλος υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης πρόσφατα δήλωσε ότι ο κόσμος έχει καρκίνο και αυτός είναι η ανθρωπότητα – αποκλείοντας τον εαυτό του, φυσικά.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον εν αγνοία των πολλών, διακήρυξε τη λεγόμενη «βιοποικιλότητα» κατά τη διάρκεια της θητείας του που περιέχει έναν ρητά δηλωμένο στόχο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, τουλάχιστον ως αρχή.

 

«Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές», γράφει ο Μπάξτερ Ντμίτρι για το Newspunch. «Είπε ότι θα μας έπειθαν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε», τονίζει.

Δείτε:

https://rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html 

 

 
 

 

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software