x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Απάτη Covid: Πώς στήθηκε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

To Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη – Το 40% των θανάτων από Covid19 δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό

Η σκόπιμα σχεδιασμένη πανδημία του covid 19 ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου 2020 προκαλώντας μέχρι και σήμερα μια μαζική υστερία στον κόσμο.

Ο τρόμος πήρε σάρκα και οστά όταν ένας μαθημετικός ονόματι Ferguson, που εργαζόταν στο Imperial College του Λονδίνου,προέβλεψε ότι 600.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρχισε να γίνεται λόγος για εκατομμύρια ασθενείς που αρρώστησαν στη Βρετανία και για νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που κατακλύζονταν από αρρώστους.

Τα μέσα ενημέρωσης οδήγησαν τον πανικό, ως… συνήθως, και μέσα σε λίγες μέρες οι άνθρωποι ακύρωναν τις διακοπές, αγόραζαν χαρτί υγείας, σαπούνι και καρβέλια ψωμιά.

 

Οι Βρετανοί αγοράζουν πάντα ψωμάκια τουαλέτας, σαπούνι και καρβέλια ψωμί σε περιόδους κρίσης.

Το χρηματιστήριο έπαθε… νευρικό κλωνισμό και κατέρρευσε, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες στιγμές, και ο Μάστορας που ονομάζονταν Φέργκιουσον έδινε παντού συνεντεύξεις μοιράζοντας απλώχερα τις ζοφερές του προβλέψεις.
Όπως γράφει ο Vernon Kollman τον Φεβρουάριο του 2020 η όλη… φάρσα μπορούσε να είναι μέρος ενός σχεδίου για την εισαγωγή υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όταν κοίταξε τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα, ήταν αμέσως προφανές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εξέφρασε τις αμφιβολίες μου στο www.vernoncoleman.com και επεσήμανε ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ δεν ήταν ασυνήθιστο για 650.000 ανθρώπους να πεθάνουν από γρίπη σε μία μόνο σεζόν.

Άρχισε να ψάχνει για μια κρυφή ατζέντα και κατέληξε σε μια συγκεκριμένη..

 

Στις 2 Μαρτίου επεσήμανε ότι τα στοιχεία θνησιμότητας που αναφέρονταν ήταν λανθασμένα επειδή οι αρχές εντόπιζαν μόνο άτομα που είχαν τη νόσο και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Δεν υπολόγιζαν τα χιλιάδες άτομα που είχαν τη νόσο, αλλά είχαν μόνο ήπια συμπτώματα. Τόνισε ότι εάν 1.000 άτομα πάνε στον γιατρό τους με τη γρίπη και ένας ασθενής πεθάνει τότε το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,1%, αλλά εάν άλλα 9.000 άτομα έχουν γρίπη αλλά δεν πάνε στον γιατρό τους, τότε το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,01%.

Οι προβλέψεις ανέφεραν ότι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιούσαν την κρίση για να δημιουργήσουν μια κοινωνία χωρίς μετρητά και για να απαλλαγούν από τους ηλικιωμένους.

Στις 3 Μαρτίου 2020, όλοι προειδοποιούσαν πως πλησίαζε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Πανικός, πανικός, πανικός…

 

Ο πανικός μεγάλωσε και οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν με πλαστικά «κουτιά» στο κεφάλι και μάσκες.
Μέσα σε λίγες μέρες, οι γιατροί παντού προειδοποιούσαν ότι οι ηλικιωμένοι θα έπρεπε να αφεθούν να πεθάνουν για να καθαρίσουν… τα νοσοκομειακά κρεβάτια, είπε ένας σχολιαστής.

Πολλοί επιστήμονες που τους βάφτισαν ως συνωμοσιολόγους… επέμεναν πως ο κορωνοϊός δεν πρόκειται να μας σκοτώσει όλους.

Υπενθύμιζαν τότε την περίπτωση της γρίπης των πτηνών και της γρίπης των χοίρων. Είχαν απορρίψει τις τρομακτικές ιστορίες για αυτές τις δύο ασθένειες εκείνη την εποχή, αλλά οι αρχές είχαν κάνει δραματικούς ισχυρισμούς.
Ο ΠΟΥ είχε ισχυριστεί ότι η γρίπη των πτηνών θα σκότωνε έως και 150 εκατομμύρια ανθρώπους. Στο τέλος, η γρίπη των πτηνών σκότωσε λιγότερους από 500.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ισχυρίστηκε ότι η γρίπη των χωρών σκότωσε 65.000 το 2009 και ξόδεψε 500 εκατομμύρια λίρες σε φάρμακα που έπρεπε να πεταχτούν.

 

Και πάλι, ο αριθμός των θανάτων δεν τους έφτασε στους 500.

Οι εν λόγω εξαιρετικά ανακριβείς προβλέψεις είχαν γίνει από τον καθηγητή Ferguson του Imperial College του Λονδίνου – ένα κολέγιο με οικονομικούς δεσμούς με το εμβόλιο- αγαπώντας την Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Ο Φέργκιουσον είχε κάνει επίσης παράλογα ανακρίβειες προβλέψεις για την ασθένεια των τρελών αγγελάδων – είχε προβλέψει ότι θα μπορούσαν να πεθάνουν έως και 150.000 άνθρωποι, αλλά το σύνολο ήταν τελικά 177.

Και ήταν το Imperial College που έκανε τρομερές προβλέψεις για τον αφθώδη πυρετό. Οι προβλέψεις του Φέργκιουσον, που αργότερα περιγράφηκαν ως σοβαρά εσφαλμένες, οδήγησαν σε άσκοπη θανάτωση έξι εκατομμυρίων ζώων και κόστισαν στο Ηνωμένο Βασίλειο 10 δισεκατομμύρια λίρες.

 

Παρόλο που τα γνώριζαν όλα αυτά, οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ και, μάλιστα, μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, άκουσαν τις προβλέψεις του Φέργκιουσον, τις δέχτηκαν με ενθουσιασμό και εισήγαγαν lockdown και κοινωνικές αποστάσεις.

Οι κανόνες που εισήχθησαν ήταν ανείπωτα ανόητοι, ακατανόητοι και ανυπεράσπιστοι. Ολόκληρος ο κόσμος φαινόταν να διοικείται από την ιδέα των κυβερνήσεων να ήταν να κρατήσουν τους ανθρώπους μπερδεμένους σχεδόν αυτοκτονικούς λέγοντας διαρκώς ότι όλα λειτούργησαν εξαιρετικά καλά.

Οι ερευνητές στη συνέχεια ισχυρίστηκαν ότι ένα δερματικό εξάνθημα ήταν ένα άλλο σημάδι του Covid-19. Προφανώς το 8,8% των ασθενών με θετικό τεστ Covid-19 έχουν επίσης εξάνθημα. Κανείς στην κυβέρνηση δεν συνειδητοποίησε ότι τα εξανθήματα προκλήθηκαν πιθανώς από το απολυμαντικό υγρό που όλοι αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν σε παράλογες ποσότητες.

Και ακόμα ζούμε έναν κατασκευασμένο εφιάλτη..

 

To Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη – Το 40% των θανάτων από Covid19 δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό

Η Φινλανδία έγινε μια από τις πρώτες χώρες που αποκάλυψε συγκλονιστικά στοιχεία καθώς όπως «δείχνουν» στοιχεία, κρατικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο διέπραξαν απάτη στις αναφορές θανάτων από Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η έκθεση ρίχνει άπλετο φως στον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας σε όλο τον κόσμο… υπερδιαφημίζουν τους «θάνατους που σχετίζονται με τον Covid» προκειμένου να προκαλέσουν μαζική υστερία.

Σύμφωνα με τη Sirkka Goebeler, επικεφαλής ειδικό στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας (THL), ο Covid-19 δεν ήταν η πραγματική αιτία θανάτου σε ποσοστό έως και 40% των θανάτων που αποδίδονται στην ασθένεια στη Φινλανδία.
Ως αποτέλεσμα, δεν θα καταλήξουν στα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Φινλανδίας ως θάνατοι από κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η φινλανδική έκθεση, «η μονάδα του Goebeler εξετάζει όλα τα φινλανδικά πιστοποιητικά θανάτου προτού διαβιβαστούν στην κρατική στατιστική υπηρεσία.

 

Η μονάδα εστιάζει σε πιστοποιητικά θανάτου που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, όπου ο θεράπων ιατρός έχει αναφέρει τον Covid είτε ως την κύρια είτε ως συμβάλλουσα αιτία θανάτου».

«Ο απολογισμός THL των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid ανήλθε σε 6.407 την Τρίτη – αλλά αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει όλους τους θανάτους που σημειώθηκαν εντός 30 ημερών από το θετικό τεστ κορωνοϊού», συνεχίζει η έκθεση.
«Σύμφωνα με τον Goebeler, σε σχεδόν 4.000 από αυτές τις περιπτώσεις, ο Covid αναφέρεται ως η κύρια ή άμεση αιτία θανάτου. Σε σχεδόν 1.600 περιπτώσεις, ο κορωνοϊός αναφέρεται ως παράγοντας που συμβάλλει».

Ατράνταχτα στοιχεία

Όπως αναφέρεται, «σε περίπου 900 περιπτώσεις που καταγράφηκαν αρχικά ως θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid, τα πραγματικά πιστοποιητικά θανάτου δεν περιέχουν καμία ένδειξη μόλυνσης από κορωνοϊό», προστίθεται στην έκθεση.

 

Η φινλανδική έκθεση τεκμηριώνει περαιτέρω τις καταγγελίες στατιστικών αναλυτών και εμπειρογνωμόνων δημόσιας υγείας ότι υπήρξε αποτυχία διαφοροποίησης μεταξύ θανάτων από Covid και θανάτων με Covid κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες η σύγχυση ήταν σκόπιμη για να οδηγήσει και να διαιωνίσει μια κατάσταση δημόσιου συναγερμού και εκφοβισμού των πολιτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου το 95% των θανάτων από Covid είχαν πολλαπλές σοβαρές συννοσηρότητες και η μέση ηλικία θανάτου ήταν περίπου στο προσδόκιμο ζωής.

Οι στατιστικές του CDC δείχνουν ότι το 95% των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid αναφέρουν κατά μέσο όρο 4 συννοσηρότητες, ενώ το 5% αναφέρει τον Covid ως τη μόνη γνωστή αιτία θανάτου.

Τέτοιες συννοσηρότητες περιλαμβάνουν τα καρδιαγγειακά νοσήματα (10,5%), τον διαβήτη (7,3%) και τον καρκίνο (5,6%). Η μέση ηλικία των θανάτων που σχετίζονται με τον Covid είναι τα 77 έτη.

 

Ακόμη και με τη μαζική σύγχυση, που τώρα… διορθώνεται στη Φινλανδία, οι θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid ανέρχονται μόλις στο 0,084% του παγκόσμιου πληθυσμού, το οποίο είναι σχετικά ήπιο σε σύγκριση με άλλες μεγάλες παγκόσμιες πανδημίες.

Οι στατιστικολόγοι της Φινλανδίας εξήγησαν γιατί ο συνηθισμένος επίσημος τρόπος αναφοράς θανάτων από Covid ήταν εξαιρετικά ελαττωματικός.

«Τα στοιχεία που καταλήγουν ως μέρος διεθνών συγκρίσεων μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, περιπτώσεις όπου ένας ασθενής είχε σοβαρό έμφραγμα πριν ή μετά τη μόλυνση από τον κορωνοϊό και τελικά πεθάνει λόγω καρδιακής ανεπάρκειας», σημειώνει η έκθεση.

«Η συνοδευτική ασθένεια Covid μπορεί να είναι πολύ ήπια και επομένως να μην αναφέρεται ως η αιτία θανάτου».
Στα αρχικά στάδια της πανδημίας, η μέτρηση με βάση το χρονικό πλαίσιο των 30 ημερών ήταν πιο χρήσιμη, σύμφωνα με τον Goebeler. Ακόμη και τότε, υπήρχαν σχετικά λίγα ψευδώς θετικά. Η διάμεση ηλικία όσων πέθαναν μετά από θετικά τεστ κορωνοϊού έχει αυξηθεί από την περασμένη άνοιξη από 84 σε 85.

 

Η διάμεση ηλικία για τους άνδρες είναι 81, ενώ για τις γυναίκες είναι 87.

«Οι περισσότεροι θάνατοι συμβαίνουν τώρα στο τέλος του φυσικού κύκλου ζωής», είπε ο Goebeler.
«Μπορείτε να μετρήσετε στα δάχτυλα του ενός χεριού τον αριθμό των ασθενών κάτω των 60 ετών που έχουν πεθάνει αποκλειστικά από Covid από τον περασμένο Μάρτιο», πρόσθεσε.

Ήταν μια κατάλληλη ερώτηση εκείνη την εποχή. Η απάντηση είναι απλή:

Οι ειδικοί στη δημόσια υγεία προσπαθούσαν επίτηδες να οδηγήσουν σε κατάσταση πανικού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid. Οι «ειδικοί» νοθίασαν τη συζήτηση για τον Covid και το αμερικανικό κοινό απαιτεί τώρα λογοδοσία.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software