x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έρευνα συγκρίνει στοιχεία, επιβεβαιώνει δεδομένα και σοκάρει: Τα εμβόλια mRNA του COVID-19 προκαλούν καρκίνους και θρόμβους

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τώρα γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο είναι πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον ιό, επειδή το εμβόλιο εξακολουθεί να έχει όλες αυτές τις ικανότητες υπέρ της πήξης, έχει όλες αυτές τις φλεγμονώδεις ικανότητες, ενώ η αιχμή από την Omicron όχι», είπε ο Cole στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV

Ασυνήθιστοι καρκίνοι, αύξηση των θρομβόσεων και άλλων ασθενειών του ανοσοποιητικού συστήματος, καρδιακών βλαβών και θανάτων μετά από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19, οδήγησαν τον παθολόγο Δρ Ryan Cole σε εκτενή μελέτη περιπτώσεων και προηγούμενων μελετών.

Ο Cole είπε ότι τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για ένα στέλεχος του ιού που έχει εξαφανιστεί, αλλά η πρωτεΐνη ακίδας στις ενέσεις προέρχεται από το αρχικό στέλεχος Wuhan και προκαλεί αυτά τα προβλήματα υγείας.

«Τώρα γνωρίζουμε ότι το εμβόλιο είναι πιο επικίνδυνο από τον ίδιο τον ιό, επειδή το εμβόλιο εξακολουθεί να έχει όλες αυτές τις ικανότητες υπέρ της πήξης, έχει όλες αυτές τις φλεγμονώδεις ικανότητες, ενώ η αιχμή από την Omicron όχι», είπε ο Cole στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV, στη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης.
Στην αρχή, ο COVID-19 ήταν μια ασθένεια που αφορούσε την πήξη, είπε ο Cole, αλλά με την παραλλαγή Omicron, ο κίνδυνος για θρόμβωση έχει μειωθεί.

 

«Η ακίδα του εμβολίου εξακολουθεί να είναι η αρχική ακίδα της Wuhan.
Αυτή είναι η ακίδα της πήξης.
Η ακίδα Omicron δεν είναι η ακίδα πήξης», είπε.

«Αυτή η πρωτεΐνη ακίδας, είναι παθοφυσιολογικά τοξική για το ανθρώπινο σώμα».

Μεγάλο μέρος των οποίων επιβεβαιώνεται από στατιστικά στοιχεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.
«Ήμουν στο Κεντάκι το περασμένο Σαββατοκύριακο.
[Ένας] επεμβατικός ακτινολόγος ήρθε κοντά μου.

Είπε, «Δεν θα πιστεύετε πόσες νεαρές γυναίκες βλέπω με επιθετικό καρκίνο του μαστού, σταδίου 4.»
Δεν το πίστευα».

 

Ο Cole είπε ότι δέχεται καθημερινά κλήσεις από γιατρούς σε όλο τον κόσμο που του λένε ότι είναι σοκαρισμένοι από την άνοδο της νόσου που βλέπουν και ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κλείσουν ραντεβού με οποιονδήποτε ογκολόγο λόγω των καθυστερήσεων, είπε.

Μια δημοσκόπηση που ανατέθηκε από την Children’s Health Defense δείχνει ότι το 15% των ατόμων που ερωτήθηκαν είχαν μια νέα ιατρική κατάσταση μετά τον εμβολιασμό τους για τον COVID-19, είπε ο Cole, και πιστεύει ότι ένας από τους λόγους που αυτό το ποσοστό δεν είναι υψηλότερο είναι επειδή πολλοί άνθρωποι έλαβαν εξασθενημένες δόσεις mRNA που είχε υποβαθμιστεί λόγω του χρόνου και της θερμοκρασίας.

Θρόμβοι αίματος

Η πρωτεΐνη ακίδας από τον αρχικό ιό που εξακολουθεί να υπάρχει σε πολλά από τα εμβόλια προκαλεί «θρομβογόνους θρόμβους», είπε ο Cole.

 

Ο Cole είπε ότι υπάρχουν υποδοχείς σε όλο το ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και των ενδοθηλιακών κυττάρων του αίματος.
«Μόλις δεσμευτεί αυτή η ακίδα, ξεκινάει ολόκληρος αυτός ο μικρός καταρράκτης, αυτός ο μικρός καταρράκτης», είπε, προσθέτοντας ότι η χημική ουσία συνδέεται με διάφορους υποδοχείς και δημιουργεί θρόμβους αίματος.
Ο Cole έχει δει αυτούς τους θρόμβους όχι μόνο σε νεκρούς εμβολιασμένους αλλά και σε ζωντανούς ασθενείς, οι οποίοι είναι λευκοί και λαστιχένιοι, ενώ οι θρόμβοι μετά το θάνατο είναι «κόκκινοι και σαν ζελέ», είπε.
Επιπλέον, ο Cole έχει δει ότι τα εμβόλια καταστέλλουν την ιντερφερόνη, η οποία «είναι μια πολύ σημαντική χημική ουσία που παράγουν τα κύτταρα σας για να στρατολογήσουν κύτταρα για να αντιδράσουν είτε σε λοιμώξεις είτε σε καρκίνο».
Αρκετές υψηλές δόσεις Ιβερμεκτίνης μπορούν να βοηθήσουν όσους υποφέρουν από αυτούς τους τύπους θρόμβων, είπε ο Cole.

«Καταστέλλεται» το ανοσοποιητικό σύστημα

Αυτές οι αρνητικές τάσεις στην υγεία σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα που υποβαθμίζεται και το σώμα δεν είναι σε θέση να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις.

Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που προορίζονται να ανταποκρίνονται αμέσως σε απειλές στο σώμα σταματούν να εκτελούν τις σωστές λειτουργίες τους, είπε.
«Τώρα έχετε μια τέλεια καταιγίδα της ικανότητας για άλλες λοιμώξεις να μολύνουν το ανθρώπινο σώμα», είπε.
«Αυτή η άμεση απάντηση δεν είναι τόσο ισχυρή όσο υποτίθεται ότι είναι στην πλειονότητα των ανθρώπων που δέχθηκαν τον εμβολιασμό».
Ο Cole είπε ότι δεν είναι σαφές πόσο καιρό αυτά τα άτομα θα βρίσκονται σε κατάσταση ανοσοκαταστολής.

 

«Φαίνεται να είναι ένα αποτέλεσμα συσσωρευμένης δόσης», είπε.
«Η πρωτεϊνη ακίδας έχει δοσοεξαρτώμενη τοξικότητα.

Όσο περισσότερη πρωτεΐνη ακίδας παίρνετε, τόσο περισσότερο το σώμα σας συνεχίζει να υποβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τόσο πιο δυσμενώς επηρεάζονται πολλά συστήματα».

Υπάρχουν μελέτες που υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο Pfizer μειώνει την άμεση ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, είπε ο Cole.
Ανέφερε μια μελέτη του Ολλανδού ερευνητή F. Konstantin Föhse, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το mRNA στο εμβόλιο Pfizer/BioNtech COVID-19 «επάγει περίπλοκο λειτουργικό επαναπρογραμματισμό των έμφυτων ανοσολογικών αποκρίσεων, που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την ανάπτυξη και χρήση αυτής της νέας κατηγορίας εμβόλια.
Οι Epoch Times επικοινώνησαν με την Pfizer για σχόλια.

Τα άτομα που δεν έχουν λάβει τα εμβόλια για τον COVID-19 «έχουν μια ευρεία μη ειδική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε μόλυνση», είπε ο Cole, και μπορούν να καταπολεμήσουν τη μόλυνση σε περίπου 10 ημέρες. Αλλά για όσους έχουν κάνει τα εμβόλια, η πρωτεΐνη ακίδας παραμένει στο σύστημα πολύ περισσότερο και δρα ως τοξίνη.
«Τα ελάχιστα επίπεδα μπορούν ακόμα να προκαλέσουν όλες αυτές τις βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα», πρόσθεσε.
Η μελέτη της Katharina Röltgen από το Πανεπιστήμιο του Stanford διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδας παραμένει στο σύστημα για τουλάχιστον 60 ημέρες, είπε ο Cole.

 

Καρδιακή Βλάβη

«Γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας εισέρχεται στους ιστούς της καρδιάς, αυτή η πρωτεΐνη ακίδας θα προκαλέσει όλα αυτά τα άλλα φλεγμονώδη κύτταρα να εισέλθουν και τώρα να διογκώσουν την καρδιά», είπε ο Cole.
Είπε ότι εξέτασε ιστούς τριαθλητών που πέθαναν ενώ κολυμπούσαν.

Αυτοί ήταν αθλητές στο μέγιστο της απόδοσής τους, είπε, μόνο μία ή δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, και η αυτοψία από το γραφείο του έσω εξεταστή έδειξε καρδιομεγαλία ή μεγέθυνση της καρδιάς
Ο Cole ενθαρρύνει όλους τους συναδέλφους του να αναζητήσουν πρωτεΐνη ακίδας σε αυτές τις περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων για να βρουν την πιθανή σύνδεση με την πρωτεΐνη ακίδας από τα εμβόλια COVID-19.
Φαίνεται επίσης να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της χρονικής περιόδου κατά την οποία οι νεότεροι άρχισαν να κάνουν τα εμβόλια και των περιπτώσεων καρδιακής βλάβης και θανάτου μεταξύ αυτής της κοόρτης, είπε ο Cole.
«Η ίδια η πρωτεϊνη ακίδας δεν καταστρέφει τον ιστό», είπε.

«Η πρωτεΐνη ακίδας «προσγειώνεται» και στη συνέχεια προκαλεί μια φλεγμονώδη αντίδραση.

 

Το σώμα θέλει να αντιδράσει σε αυτό, οπότε τότε όλα αυτά τα φλεγμονώδη κύτταρα απελευθερώνουν κυτοκίνες και χημικές ουσίες που θα καταλήξουν να απομακρύνουν αυτούς τους ιστούς».
Μερικοί στο κύριο ιατρικό κατεστημένο έχουν πει ότι η μυοκαρδίτιδα ή η φλεγμονή της καρδιάς, που προκαλείται από τα εμβόλια είναι ήπια και ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανησυχούν.
Όμως ο Cole είπε ότι «δεν υπάρχει ήπια μυοκαρδίτιδα» και ότι αυτές οι περιπτώσεις έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που υποδηλώνουν ότι αυτά τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν θάνατο.
Ο Edward Dowd, πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, παρακολουθούσε τους υπερβολικούς θανάτους σε ενήλικες σε ηλικία εργασίας χρησιμοποιώντας δεδομένα ασφαλιστικών εταιρειών.

Τα στατιστικά στοιχεία πολλών χωρών δείχνουν υπερβολικούς θανάτους σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, με πολλές να έχουν 30 έως 50% υψηλότερα ποσοστά θανάτων σε νέους ή σε άτομα σε ηλικία εργασίας, είπε ο Cole.
«Η έκκληση για δράση είναι κάθε ιατροδικαστής, κάθε ιατροδικαστής πρέπει να ζητήσει μια ακίδα και νουκλεοκαψιδική κηλίδα σε κάθε όργανο στο σώμα κάθε νεαρού νεκρού», είπε.

Πειραματικός

 

Τα εμβόλια συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται υπό την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, επομένως οι εταιρείες και οι υπηρεσίες προστατεύονται από την ευθύνη, είπε ο Cole.

«Μπορούν να βλάψουν τις καρδιές των παιδιών, μπορούν να σκοτώσουν παιδιά με την πρωτεΐνη ακίδας τους, αλλά δεν έχουν καμία επίπτωση», είπε ο Cole.
«Γι’ αυτό δεν δίνουμε στα παιδιά ένα εγκεκριμένο προϊόν, γιατί θα αποσυρόταν από την αγορά μετά βιασύνη».

Τα ενισχυτικά και τα δισθενή εμβόλια COVID-19 εξακολουθούν να είναι επιβλαβή επειδή έχουν την αρχική ακίδα της Γουχάν μέσα τους, είπε ο Cole.

«Είναι όλο ρίσκο, όσον αφορά αυτές τις βλάβες που παραθέσαμε, χωρίς κανένα πλεονέκτημα», είπε.
«Δίνει ένα μικρό παράθυρο προστασίας, υποτίθεται».

 

Κάθε φορά που κάποιος λαμβάνει ένα ενισχυτικό εμβόλιο, το ανοσοποιητικό του σύστημα καταστρέφεται περισσότερο, είπε.
Ο Cole δεν συνιστά τις απαρχαιωμένες λήψεις για το COVID-19.
Αντίθετα, προτείνει έγκαιρη θεραπεία για κάποιον που αρρωσταίνει από μια παραλλαγή του COVID-19.

Η παρακολούθηση των δεδομένων και το ιατρικό… bulling

Παρόλο που δεν έχουν υποβληθεί καταγγελίες ασθενών εναντίον του, ο Cole είπε ότι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί του και η ιατρική του πρακτική υποφέρει.
Έχει κακοποιηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο.
«Έχω προσκαλέσει οποιονδήποτε και όλους στον κόσμο, αν διαφωνείτε μαζί μου, φέρτε καλύτερα δεδομένα», είπε.
Αλλά η απάντηση ήταν σιωπή.

«Είμαι πάντα πρόθυμος να κάνω λάθος», είπε.
«Αυτό είναι επιστήμη.
Η επιστήμη θέτει το ερώτημα και δοκιμάζει την υπόθεση και λέει, «θα μπορούσαμε να έχουμε δίκιο ή λάθος, αλλά ας το αποδείξουμε».
Ο Cole είπε ότι ο μόνος λόγος του για να μιλήσει για αυτές τις βλάβες είναι να τηρήσει τον όρκο που πήρε να μην κάνει κακό στους ασθενείς του.

 

«Δεν έχω άλλη αφήγηση εκτός από το «Εδώ είναι η επιστήμη και τα δεδομένα».
Αυτή είναι η δουλειά μου», είπε.«Έρχομαι στον τόπο του ατυχήματος ως παθολόγος και αναφέρω τι υπάρχει στον τόπο του ατυχήματος.
Ο καρκίνος, τα κύτταρα, ο όγκος».

Πραγματική Επιστήμη

Η πραγματική επιστήμη δεν θα πρέπει να έχει ατζέντα και πρέπει να είναι αμερόληπτη, επομένως δεν μπορεί να γίνει από τα μεγάλα επιστημονικά περιοδικά επειδή είναι αλλοιωμένα από χρήματα από τη Big Pharma, είπε ο Cole, προσθέτοντας ότι ιδρύματα όπως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH ) ελέγχουν μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της έρευνας.

Ο Cole είπε ότι πιστεύει ότι ο φόβος των επιπτώσεων και των αντιποίνων εμποδίζουν περισσότερα πανεπιστήμια και ερευνητές να μελετήσουν τις επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19.

 

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στο NIH για σχολιασμό.

Όλοι οι γιατροί παίρνουν τον όρκο του Ιπποκράτη, ο οποίος τους απαιτεί να υπόσχονται ότι δεν θα κάνουν κακό στους ασθενείς τους, είπε ο Cole, αλλά οι γιατροί θα πρέπει επίσης να εξετάσουν τη βλάβη της παράλειψης μη μελετώντας διεξοδικά τα εμβόλια.

«Νομίζω ότι έχουμε μια κοινωνική συγγνώμη, ως ιατρικό επάγγελμα, που οφείλουμε στην ανθρωπότητα που δεν τα έκανε όλα αυτά νωρίτερα σε αυτήν την πανδημία.
Όχι μόνο η έγκαιρη θεραπεία, αλλά αυτές οι μελέτες που ήταν ευρέως διαθέσιμες αλλά δεν χρηματοδοτήθηκαν», είπε ο Cole.

Η επιστημονική ομάδα που ρωτάει, οι χρηματοδοτήσεις και η επιστημονική… «ακύρωση»

 

Μια μικρή ομάδα επιστημόνων έχει οργανωθεί για να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών για τον COVID-19, αλλά πολλοί περισσότεροι δεν το έχουν κάνει, είπε ο Cole.

«Είναι καιρός η ακεραιότητα και η επιστήμη να επαναληφθούν.
Πολλοί παθολόγοι μιλούν για αυτά τα θέματα ιδιωτικά αλλά όχι δημόσια από φόβο μήπως κακοποιηθούν και χάσουν την καριέρα τους, είπε.

«Νομίζω ότι η πρόκληση είναι ότι πολλοί από αυτούς στα πανεπιστήμια έχουν μεγάλες επιχορηγήσεις.
Ξέρουν ότι αν μιλήσουν ενάντια στην αφήγηση του NIH, δεν θα λάβουν χρηματοδότηση», είπε ο Cole.
«Νομίζω ότι ορισμένες από τις ιδιωτικές ομάδες φοβούνται για αυτό που έζησα και αυτό είναι μια ακύρωση από την ιατρική κοινότητα και τις ασφαλιστικές τους εταιρείες εάν μιλήσουν εναντίον της αφήγησης».

«Αν δεν είναι βολικό με αυτό που θέλετε να πείτε στον εαυτό σας, είναι εντάξει», είπε.
«Αλλά τα κύτταρα δεν λένε ψέματα.

 

Οι θρόμβοι δεν λένε ψέματα.
Τα κατεστραμμένα όργανα δεν λένε ψέματα».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software