x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μεγάλη μπίζνα ο κορωνοϊός - Αμύθητα ποσά κέρδισαν οι κατασκευαστές εμβολίων

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια με αντίκτυπο στην εργασία, στα έξοδα και στις βασικές ελευθερίες, ορισμένοι «ειδικοί» βρέθηκαν να συνεχίζουν να εισπράττουν αστρονομικά κέρδη, από κατασκευαστές εμβολίων οι οποίοι με τη σειρά τους θησαυρίζουν…

84.555.00€ χορηγίες για μελέτες από τη PFIZER πήρε πάλι ο κ. Τσιόδρας και ο…Υπυργός Υγείας κ.Πλέυρης τον έκανε Πρόεδρο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας.

Ζαλίζουν τα αστρονομικά ποσά που έχει λάβει και πάλι ο Σωτήρης Τσίδρας από χορηγίες της κατασκευάστριας εταιρίας των mRNA εμβολίων κατά του κορωνοϊού, Pfizer, μεταξύ άλλων, για εκπόνηση…μελετών.

Βλέποντας αυτά τα στοιχεία ο ο γιατρος και πρωην διοικητης του ΑΧΕΠΑ Δημητρης Γακης σχολίασε: «Αυτά τα στοιχεία εγείρουν πολύ σοβαρό θέμα ηθικής και δεοντολογίας. Πρώτιστα για τους επιλέξαντας επιστήμονα με conflict of interest, όπως χαρακτηρίζεται η δοσοληψία με φαρμακευτικές εταιρείες. Και το πιό σημαντικό, για τον επιστήμονα, είναι ότι οφείλει να αυτοεξαιρεθεί, άλλως να δηλώνει δημόσια την σχέση που είχε με την εταιρεία όταν αναφέρεται σε σκεύασμα της εταιρείας, πχ το εμβόλιο.»

 

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο με όλα τα έγγραφα που παρουσιάζει η Κασσίνα Βασιλική:

https://www.youtube.com/watch?v=fsuuKdcGOGA&feature=emb_title

 

Ταυτόχρονα σε ένα επίσης αποκαλυπτικό βίντεο μπορείτε να δείτε ότι οι κατασκευαστές εμβολίων κέρδισαν περισσότερα από 34 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι μόνο από τα εμβόλια Covid – που ισοδυναμούν με 1.000 δολάρια το δευτερόλεπτο, σύμφωνα με εκτιμήσεις. Αναμένεται να κερδίσουν δισεκατομμύρια περισσότερα από τα δισθενή ενισχυτικά που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον χειμώνα – με τις ΗΠΑ να έχουν αγοράσει 171 εκατομμύρια δόσεις.

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εκπροσωπεί την Pfizer και τη Moderna συμμετέχει επίσης στο τμήμα εμβολίων CDC – πυροδοτώντας μεγάλες ανησυχίες σύγκρουσης συμφερόντων…! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

https://www.youtube.com/watch?v=QwBDbOWwweA

 

 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software