x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εμβόλια εναντίον αρρενωπότητας;;; Ισχυρισμοί «ΒΟΜΒΑ» για τα σκευάσματα COVID!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Η Naomi Rebekah Wolf είναι Αμερικανίδα φεμινίστρια συγγραφέας και δημοσιογράφος!

Έχει αντιταχθεί στα lockdown για τον COVID-19 και έχει επικρίνει τα εμβόλια COVID-19 . Τον Ιούνιο του 2021, ο λογαριασμός της στο Twitter ανεστάλη λόγω ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ παραπληροφόρησης κατά του εμβολίου.

Η Wolf φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Yale , λαμβάνοντας το πτυχίο της στην αγγλική λογοτεχνία το 1984. Από το 1985 έως το 1987, ήταν υπότροφος στο New College της Οξφόρδης.

 

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

«Πέρα απ’ τις επιπτώσεις στο γυναικείο σώμα, γνωρίζω ότι είχατε επίσης μια μελέτη που λέει ότι υπήρχε μειωμένος αριθμός σπερματοζωαρίων επίσης στους άνδρες που έλαβαν το εμβόλιο. Ισχύει αυτό;

Στην πραγματικότητα, το σωστό είναι ότι υπήρχε μια μείωση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και στην κινητικότητα του σπέρματος, δηλαδή στην ικανότητά τους να κινούνται.

Αυτό αναφέρθηκε στο περιοδικό Andrology.

 

Αλλά αυτό που η δική μας Amy Kelly ανάφερε και το οποίο πατάει σ’ αυτό και πάει παραπέρα είναι ότι αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία φυσικά διασχίζουν οποιαδήποτε μεμβράνη, διασχίζουν και τους όρχεις. Συνεπώς, δεν βλάπτουν μονάχα τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Βλάπτουν την επιδιδυμίδα, προκαλούν φλεγμονή της επιδιδυμίδας, η οποία είναι κατά κάποιο τρόπο ο μηχανισμός μεταφοράς του σπέρματος και βλάπτουν επίσης τα κύτταρα Leydig και τα κύτταρα Sertoli τα οποία αν θυμηθούμε φυσικά την βιολογία της Β γυμνασίου, εκεί είναι που ενυπάρχει η ίδια η αρρενωπότητα.»

Τι τους ενοχλεί άραγε η αρρενωπότητα;;;

https://rumble.com/v1me8ck--covid-.html

 

 

 
 

 

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software