x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πέθαναν ξαφνικά 44χρονος επιχειρηματίας στη Γλύφα Φθιώτιδας και υγειονομικός στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ακόμη δύο ξαφνικοί θάνατοι σημειώθηκαν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Γλύφα της Φθιώτιδας όπου πέθανε ο 44χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Κωστόπουλος και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης όπου πέθανε επίσης ξαφνικά η υγειονομικός Μαριάνθη Πάγκαλου.

Ειδικά στην δεύτερη περίπτωση η γυναίκα ήταν πλήρως εμβολιασμένη αφού την εξανάγκαζε ο νόμος της κυβέρνησης για να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας.

 

Σημειώνεται ότι διανύουμε μία εποχή στην οποία η χώρα έχει υποστεί διετή αναγκαστική καραντίνα, μαζικούς εκβιαστικούς εμβολιασμούς και οι πολίτες της αντιμετωπίζουν καθημερινά οικονομικά σοκ αντικρίζοντας τρομακτικούς λογαριασμούς ρεύματος και έχοντας υπέρογκα χρέη σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν για χρόνια ιδιοκτήτης της καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής, ήταν αξιαγάπητος σε όλον τον κόσμο.

 

Το πρωί της Παρασκευής (23/9) άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε μερικούς καφέδες σε πελάτες, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει λίγο στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Επειδή αργούσε να κατέβει η τελευταία ανησύχησε πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν τα παιδιά του Πολιτιστικού με απινιδωτή και οι Λιμενικοί και όλοι μαζί ξεκίνησαν πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο.

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν μέχρι το Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ο Γιάννης αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό στη Λάρισα για αλλαγή στην αγωγή.

Η μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο

Ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά της Γλύφας, έχοντας παίξει για πολλά χρόνια στην ομάδα, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός της, ενώ τα τελευταία χρόνια την υποστήριζε διοικητικά από το πόστο του γενικού αρχηγού.

 

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, το μαγαζί του ήταν σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

 

«Δύο μέτρα παλικάρι και από τα πιο αγαπητά παιδιά μας», λένε οι κάτοικοι της Κοινότητας που είναι σοκαρισμένοι.

Το τελευταίο “αντίο” στο Γιάννη θα πουν φίλοι και συγγενείς σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4.00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας.

 

Ξαφνικός θάνατος υγειονομικού και στην Κρήτη

Ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, έβγαλε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήρια σε συνάδελφο που έφυγε με αιφνίδιο θάνατο.

Ειδικότερα, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά η Μαριάνθη Πάγκαλου που εργαζόταν στον Ξενώνα «Αγάπη» του προγράμματος Ψυχαργώς.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software