x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Ζωντανή-νεκρή» μετά το εμβόλιο της Pfizer

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μια ακόμα νεαρή κοπέλα, η Μαριλένα από την Πετρούπολη, έπεσε θύμα των «πειραματικών εμβολίων». Και τώρα είναι αντιμέτωπη με τις σοβαρές παρενέργειες.

Αυτές που τι έχουν καταστρέψει κυριολεκτικά τη ζωή, τα όνειρα και την καθημερινότητα. Ήταν ενταντίον των εμβολίων, προέτρεπε φίλους και συγγενείς να μην εμβολιαστούν, γιατί «έβλεπε ξεκάθαρα μπροστά της τα στοιχεία της απάτης», όταν όμως γύρισε από την Ιταλία τον Ιανουάριο και έμαθε ότι ο άντρας της κολλητής της πέθανε μέσα σε δεκαπέντε μέρες «από κορωνοϊό», την άλλη μέρα κιόλας έσπευσε να εμβολιαστεί «για να μην πεθάνει» και αυτή.

Και τελικά αντί να της έρθει το κακό από τον κορωνοϊό, της ήρθε από το εμβόλιο. Και μετά βίωσε και εκείνη, εκτός από την φρίκη της καταστροφής της υγείας της, την απέραντη αδιαφορία, την εγκληματική αδιαφορία. Την απαξίωση, τον χλευασμό, την παράνοια, όλα αυτά, πάντα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

Η καταγγελία

 

Η συγκλονιστική κατάθεσή ψυχής της στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, ανατριχιάζει.

«Από της 14 Γενάρη, στις 11 η ώρα το πρωί, που έχω κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, γύρω στις 7-8, έχουν πέσει τα βλέφαρά μου, έχω πάθει βλεφαρόπτωση ουσιαστικά. Κάνα δυο μήνες ήμουν με βλεφαρόπτωση, έχω πάει σε γιατρούς, μου δώσαν χάπια, σε ιδιωτικούς γιατρούς μάλιστα!

» Ηρεμιστικά, ‘‘Ζάναξ”, ”Ταβόρ”, ”Λυρίκα”. Έλεγαν είναι ψυχολογικό. Από 1η Μαρτίου έχω πάει σε έναν άλλον γιατρό, νευρολόγο, ιδιωτικό που εργάζεται σε νοσοκομείο και μου έδωσε κορτιζόνη, την έπαιρνα λοιπόν μέχρι τέλη Μαρτίου.

» Από την στιγμή που ήπια κορτιζόνη, έχουν αρχίσει τα χειρότερα: σπασμοί, πόνος στο σαγόνι, να μου φεύγει το στόμα, να γίνονται τραβήγματα στους μυς, τένοντες, από την μεριά του εμβολίου, στο χέρι το αριστερό έχω το πρόβληα, γίνονται σπασμοί, φεύγει το χέρι, ειδικά όταν προσπαθώ να μην κοιμηθώ, που ουσιαστικά δεν κοιμάμαι, κοιμάμαι μια-δυο ώρες την ημέρα».

 

Με «φίμωναν» για να μην λέω για το εμβόλιο

«Έχω αρχίσει τα άλλα φάρμακα, τα ηρεμιστικά από 1η Απριλίου μέχρι τέλη Μάϊου. Μετά αποφασίζω, γιατί η κατάσταση μου είχε γίνει χειρότερη από τα φάρμακα αυτά, έκανα εμετούς συνέχεια, έβγαζα αίμα από το στομάχι μου, δεν μπορούσα ούτε να φάω, έχω χάσει 15-20 κιλά, να κάνω εισαγωγή στο «Αιγινήτειο» νοσοκομείο.

»Μου έκαναν όλες τις εξετάσεις, 15 μέρες ακριβώς. Και εγώ και μια άλλη κοπέλα, κάναμε μια εξέταση που την πληρώσαμε ακριβά, είναι η Χαρά η Τρυφερή που ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Μας χωρίσανε κιόλας, μας βάλανε ξεχωριστά, επειδή μιλούσαμε με άλλους ανθρώπους που είχαν πάθει ζημιά από το εμβόλιο και μας χώρισαν γι’ αυτόν τον λόγο.

»Και οι γιατροί μου ερχόντουσαν το βράδυ μας έλεγαν ‘‘σιγά, το κάνετε από μόνες σας όλο αυτό, τον πόνο μόνες σας τον δημιουργείτε, είναι ψυχολογικό”. Τόσα χρόνια που έχουμε ψυχολογικά, γιατί δεν είχαμε πάθει κάτι; Εγώ που δεν έχω πιεί ένα Depon στη ζωή μου. Δεν θέλω να κάνει άλλος νέος άνθρωπος το εμβόλιο, τόσα κορίτσια, η μία με εγκεφαλικό, η άλλη με θρόμβωση, τι είναι όλα αυτά;», διερωτάται η Μαριλένα.

 

Πήγαν να την βγάλουν τρελή

«Δεν είναι σύμπτωση όλοι αυτοί οι άνθρωποι με προβλήματα ξαφνικά, να έχουν εμβολιαστεί. Το ότι φταίει το εμβόλιο είναι προφανές διότι είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις».

Η περίπτωση της Μαριλένας δεν είναι μόνη. «Πήγαν να την βγάλουν τρελή», δηλώνει ο Νίκος Αντωνιάδης. «Ο τελευταίος γιατρός», συνεχίζει η Μαριλένα, «ήταν συνέχεια με το κινητό στα χέρια, δεν έδινα καμία σημασία. Τον πληρώνω 150 ευρώ για μια επίσκεψη 2 λεπτών, ενώ εγώ έτρεμα και του έλεγα ”δεν μπορώ, δεν έχω δύναμη, δεν μπορώ να μιλήσω πάρα πολύ” και να είναι με το κινητό στο χέρι και να λέει ”ναι, ναι, ωραία, εντάξει, θα τα πάρεις αυτά, θα πάρεις και αυτές τις βιταμίνες, ε, στην τελική σιγά-σιγά θα πας την δόση στα 90 μιλιγκραμ”».

«Εγώ», του λεώ, «έχω πιεί 600 χάπια μέχρι τώρα, δεν αντέχει το στομάχι μου, δεν την παλεύω άλλο, θα πεθάνω» και μου λέει «εντάξει, στην τελική άμα δεν σου κάνουνε τίποτα αυτά τα φάρμακα, πρέπει να κάνουμε πολλές συνεδρίες, να κάνουμε μπότοξ».

 

Το μπότοξ είναι τριάμισι με τέσσερα χιλιάρικα, εγώ πρέπει να δουλέψω δηλαδή για να πληρώσω το μπότοξ του γιατρού» και συνεχίζει λέγοντας «θέλετε να κάνω κάποιες εξετάσεις;», «δεν χρειάζεται», απάντησε «και έτσι στα καλά καθούμενα θα μου κάνεις μπότοξ, να πληρώσω 3.500 ευρώ και να δουλεύω όλους τους μήνες, άμα γίνω καλά»…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=9zk3BEFYDUs

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software