x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΗΠΑ -Natural News: «Η Κίνα συλλέγει το DNA των Αμερικανών μέσω των τεστ Covid»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΗΠΑ -Covid: Ο εκπρόσωπος του Κολοράντο στις ΗΠΑ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από το 2019, Τζέισον Κρόου, προειδοποίησε… πρόσφατα στο Φόρουμ Ασφαλείας του Άσπεν για το DNA και τα τεστ.

Όπως ανέφερε το Natural News, το οποίο επικαλούνται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, «Ξένες δυνάμεις μπορούν να συλλέγουν, να αποθηκεύουν και να εκμεταλλεύονται βιομετρικές πληροφορίες από τεστ COVID».

Αυτό προκύπτει από μια δήλωση που εκδόθηκε από τον Bill Evanina, Διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αντικατασκοπείας και Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Evanina πιστεύει ότι η κομμουνιστική Κίνα προσπαθεί να συλλέξει το DNA των Αμερικανών σε έναν αγώνα για τον έλεγχο των βιολογικών δεδομένων του κόσμου. Ο βετεράνος της CIA και του FBI, είπε στο CBS ότι πιστεύει ότι το ΚΚΚ αγωνίζεται να κερδίσει πλεονέκτημα στις ιατρικές εξελίξεις προτού οι Ηνωμένες Πολιτείες ή οποιαδήποτε άλλη χώρα έχουν την ευκαιρία να το καλύψουν και να το ξεπεράσουν.

Ο Evanina πιστεύει ότι οι κινεζικές εταιρείες επενδύουν ενεργά σε εταιρείες βιοτεχνολογίας με έδρα τις ΗΠΑ για να προωθήσουν τις προσπάθειες της χώρας να αποκτήσει όλο το ανθρώπινο DNA.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software