x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νέος ξαφνικός θάνατος – Ορεστιάδα: Χορευτής κατέρρευσε την ώρα της εκδήλωσης και πέθανε

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο άτυχος χορευτής που ήταν 63 χρόνων και συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στο χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software