x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Klaus Schwab – Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Klaus Schwab και τα τσιράκια του στο WEF στρατολογούν τώρα «πολεμιστές της πληροφορίας» για να εξαλείψουν την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο.

Στρατιά «ψηφιακών» πρακτόρων από WEF και ΟΗΕ για την καταστολή της ελευθερίας λόγου στο διαδίκτυο. 110.000 πράκτορες θα αστυνομεύουν τις «ύποπτες» πλατφόρμες και θα κατασκοπεύουν τους χρήστες. Μια ολόκληρη στρατιά από εντεταλμένους ψηφιακούς πράκτορες έχουν δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του διαβόητου Κλάους Σβαμπ και της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Σκοπός της στρατιάς αυτής των 3,5 δολαρίων την ώρα (όπως κάποιοι χαριτολογούν) είναι η αντιμετώπιση της λεγόμενης «ψευδούς πληροφόρησης» ή με άλλα λόγια η σίγαση όλων των ψηφιακών πλατφορμών που αρθρώνουν μια διαφορετική άποψη από αυτή του WEF.

Ο απόλυτος έλεγχος του διαδικτύου και η αστυνόμευση των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης όπως και κάθε ανεξάρτητου φόρουμ, είναι ο στόχος των «μαχητών της πληροφορίας», όπως χαριτωμένα τους αποκαλεί το WEF και ο ΟΗΕ.

 

Σύμφωνα με τον Κλάους Σβαμπ η «ψευδής ή παραπλανητική πληροφόρηση» (ΨΠΠ) της οποίας προσδίδει χαρακτηριστικά επιδημίας “infodemic” και η οποία είναι «εν δυνάμει θανατηφόρα» χρειάζεται «θεραπεία».

Για το WEF παραπληροφόρηση είναι, όπως αναφέρθηκε ήδη, όσοι διαφωνούν μαζί του. Έτσι ουσιαστικά αποστολή των «μαχητών της πληροφόρησης» θα είναι η ψηφιακή εξουδετέρωση όλων των εκείνων των sites και των χρηστών που έχουν το δικαίωμα της διαφορετικής κι ελεύθερης άποψης. Όχι όμως πια.

Φόρουμ «συνωμοσιολογίας» ακόμη τα σχόλια στο YouTube στοχεύονται πλέον καθημερινά από τους «ψηφιακούς μαχητές» οι οποίοι υποκρίνονται ένα κοινό χρήστη αλλά στην ουσία θα δουλεύουν για να κατεβάσουν το site.

Ανακοινώνοντας αυτά τα νέα η επικεφαλής επικοινωνιών του ΟΗΕ Melissa Fleming μιλώντας σε ένα podcast του WEF είπε: «Έως τώρα έχουμε στρατολογήσει περί τους 110.000 εθελοντές πληροφόρησης και προς το παρόν τους εκπαιδεύουμε ως να γνωρίζουν πως διαδίδεται η ΨΠΠ και τους ζητάμε να γίνουν η ψηφιακή άμεση δράση σε αυτούς τους χώρους όπου διακινείται η παραπληροφόρηση», είπε στον δημοσιογράφο Mark Little. Δηλαδή 110.000 ρουφιάνοι κυκλοφορούν ήδη ανάμεσά μας.

 

Ο δημοσιογράφος Mark Little, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν για το Twitter και ίδρυσε μια εταιρεία ελέγχου γεγονότων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται Storyful, πρόσφατα ξεκίνησε μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που ονομάζεται Kinzen που θα επιτύχει πολλούς από τους στόχους του Schwab. Ο τελευταίος ανέλυσε το θέμα της ΨΠΠ λέγοντας:

«Έχω αρχίσει να βλέπω την διάδοση της παραπληροφόρησης ως μια παγκόσμια κρίση υγείας. Η παραπληροφόρηση είναι μια σοβαρή απειλή για την κοινωνία μας. Συμβαίνει στους φίλους και τις οικογένειές μας. Πρέπει λοιπόν να βρούμε στρατηγικές για να την αναγνωρίσουμε πρώτα απ’ όλα. Και, δεύτερον, ως ενεργοί πολίτες, όπως ακριβώς φοράμε μάσκες για να προστατεύσουμε τους άλλους, πρέπει να είμαστε ο καλός πολίτης, ο ενεργός φορέας που αντεπιτίθεται κατά του ιού της παραπληροφόρησης στην καθημερινή μας ζωή». λέει ο Little στο World Vs Virus.

Δηλαδή ετοιμάζουν το πολίτη-ρουφιάνο όπως στην Ναζιστική-Κομμουνιστική εποχή και στον δικό μας συμμοριτοπόλεμο.

Ας ετοιμαστούμε επομένως για την επόμενη φάση καταστολής της όποιας ελευθερίας στο διαδίκτυο.

 

Ο Schwab είναι κάθετα αντίθετος στο να διαβάζουν οι άνθρωποι και να μοιράζονται οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ο ίδιος και τα τσιράκια του θεωρούν ως «αλήθεια», κι έχει στρατολογήσει εκατοντάδες χιλιάδες «πολεμιστές πληροφοριών» στα κοινωνικά δίκτυα της αστυνομίας λογοκρισίας.

Ξαναδιάβασε το

Περιεχόμενο που θεωρείται από το σύστημα της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” ότι είναι «παραπληροφόρηση» θα προγραμματιστεί για κατάργηση, σύμφωνα με τον Schwab, ο οποίος πιστεύει ότι υπάρχει μια «infodemic» στο διαδίκτυο που είναι «δυνητικά θανατηφόρα» και απαιτεί «θεραπεία».

Ο ορισμός της παραπληροφόρησης, σύμφωνα με το WEF, είναι οτιδήποτε κι οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι οι πολεμιστές πληροφοριών θα εμπλακούν ουσιαστικά στην πράξη του τερματισμού της διαφωνίας, εξαφανίζοντας αυτόν ή αυτούς που διαφωνούν.

 

Στην ενότητα σχολίων στο YouTube, για παράδειγμα, η Schwab αναπτύσσει «ψηφιακούς πρώτους ανταποκριτές» που προσποιούνται ότι είναι απλοί χρήστες, αλλά στην πραγματικότητα είναι αστυνομικοί ομιλίας που έχουν προσληφθεί για να επισημάνουν «προσβλητικό» περιεχόμενο προς κατάργηση. Δηλαδή ρουφιάνοι.

Αυτοί οι ίδιοι ρουφιάνοι, ψηφιακοί πρώτοι ανταποκριτές εμφυτεύονται και σε ελεύθερα φόρουμ για τον ίδιο σκοπό.

Οι παγκοσμιοποιητές λένε ότι η ελευθερία του λόγου είναι μια «παγκόσμια κρίση υγείας»

Αυτή η υποσυνείδητη διείσδυση στον Ιστό από πληρωμένες εισβολές ρουφιάνων του WEF έχει σκοπό να κατευθύνει την παγκόσμια συζήτηση για ζητήματα όπως ο κορωνοϊός της Γουχάν (Covid-19), η λεγόμενη «πράσινη» ενέργεια, η άμβλωση, ο σοσιαλισμός, η πολιτική ορθότητα, η λαθρομετανάστευση και άλλα.

 

Οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με το επίσημο αφήγημα της παγκοσμιοποίησης γύρω από αυτά τα ζητήματα είναι μέρος της «infodemic» που πρέπει να εξοντωθεί από κάθε γωνιά του Διαδικτύου, λέει η γενιά του Κτήνους.

Οι «ελεγκτές γεγονότων» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μόνο ένα στοιχείο σε αυτή την μήτρα ελέγχου και λογοκρισίας και οι υπήκοοι ακολουθούν ήδη τις τακτικές τους, γι’ αυτό και η Schwab προσθέτει τώρα έναν ψηφιακό στρατό διεισδυτικών στο μείγμα εξόντωση των διαφωνούντων.

Ο δημοσιογράφος Mark Little, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν για το Twitter και ίδρυσε μια εταιρεία ελέγχου γεγονότων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται Storyful, πρόσφατα ξεκίνησε μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που ονομάζεται Kinzen που θα επιτύχει πολλούς από τους στόχους του Schwab.

Στην ενότητα σχολίων στο facebook, ένα άτομο προέτρεψε τους ελεύθερους ανθρώπους παντού να αντισταθούν σε μια τέτοια τυραννία και να την αποδομήσουν όποτε και όπου είναι δυνατόν για την υπεράσπιση της Ελευθερίας του λόγου, αλλά και της Ελευθερίας του ανθρώπου, ως ελεύθερα σκεπτόμενο ον.

 

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτούς τους εγκληματικά παράφρονες να παραμείνουν σε θέσεις εξουσίας έναντι άλλων ανθρώπων», πρόσθεσε αυτός ο χρήστης.

«Μόλις ετοιμάζονται για τις ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική και ξέρουν πως θα χάσουν», απάντησε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος έγραψε ότι οι μόνοι άνθρωποι που διαδίδουν παραπληροφόρηση είναι οι παγκοσμιοποιητές και οι μαριονέτες τους στην κυβέρνηση που κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά -ω, ναι, και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επίσης.

«Τώρα ξέρουμε γιατί ο Τριντό δημιούργησε το Bill C-11», πρόσθεσε ένα άλλο άτομο σχετικά με τους περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου που ήδη επιβάλλονται στον Καναδά. «Απλώς κάνει αυτό που τον διατάζει ο επικεφαλής του WEF, Schwab, να κάνει».

 

Το Snopes έχει πλέον δύναμη να φιμώνει τους «Shadowban» συντηρητικούς χρήστες του Facebook.

Οι άνθρωποι που μοιράζονται ειδησεογραφικά άρθρα και που οι Snopes αποφασίζουν να τα καταπνίξουν, κρύβουν τις αναρτήσεις τους στο Facebook από τους φίλους τους.

 

Οι αναρτήσεις σας στο Facebook εμφανίζονται στους φίλους και τους ακολούθους σας ή σας έχει γίνει “σκιώδης αποκλεισμός” από το Snopes επειδή μοιράζεστε μη αποδεκτό από το σύστημα περιεχόμενο στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων;

Το Shadowbanning είναι μια νέα έννοια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιλαμβάνει την απαγόρευση ενός χρήστη από μια πλατφόρμα με τέτοιο τρόπο ώστε ο αποκλεισμένος χρήστης να μην γνωρίζει την απαγόρευση. Ένας χρήστης με shadowbank θα μπορεί να δει τις δικές του αναρτήσεις, αλλά άλλοι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων φίλων και οπαδών, δεν μπορούν να τις δουν στην ροή ειδήσεών τους.

Παρακάμψετε τους Λογοκριτές

Χάρη στους νέους κανόνες του Facebook, οι χρήστες που μοιράζονται ειδησεογραφικά άρθρα που οι Snopes αποφασίζουν να καταπνίξουν ή απόψεις που ο Διευθύνων Σύμβουλος David Mikkelson θεωρεί “αξιοθρήνητες”, κρύβουν τις αναρτήσεις τους στο Facebook από τους φίλους, την οικογένεια και τους οπαδούς τους.

 

Το Snopes χρησιμοποιήθηκε από το Facebook ως μία από τις καλοπληρωμένες κι εγκεκριμένες ομάδες ελέγχου γεγονότων και του δόθηκε η δυνατότητα να επισημαίνει τις ιστορίες στον ιστότοπο ως «αληθινές» ή «ψευδείς». Αν και αυτή η ιδέα ακούγεται ωραία θεωρητικά, στην πράξη είχε μια ανατριχιαστική επίδραση στην ελευθερία του λόγου, περιορίζοντας ταυτόχρονα την ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Ας δούμε μια περίπτωση. Πολλοί χρήστες μοιράστηκαν ένα άρθρο ειδήσεων που έγραψε ένας συγγραφέας σχετικά με μια διπλή δολοφονία στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα. Δύο άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός μεξικανού υπαλλήλου του καρτέλ Sinaloa, ο οποίος αργότερα συνελήφθη από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ (ICE).

Ο Snopes εξέτασε το άρθρο και του έδωσε την βαθμολογία “Mixture” που προφανώς σημαίνει ότι πιστεύουν ότι ορισμένες πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο είναι ψευδείς.

Ωστόσο, μετά την ανάγνωση του άρθρου του Snopes που «απομυθοποιεί» την είδηση, γίνεται φανερό ότι το μέσο «έλεγχος γεγονότων» δεν αμφισβητεί την επαληθευμένη είδηση, αλλά εμπλέκεται στην πιο κραυγαλέα περίπτωση υπέρβασης «έλεγχου δεδομένων» με πολιτικά κίνητρα μέχρι σήμερα.

 

Σύμφωνα με το Snopes «debunk», υπάρχουν δύο λόγοι που θεωρούν το άρθρο ειδήσεων για ένα βάρβαρο έγκλημα άξιο καταστολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Σύμφωνα με τον David Mikkelson, ένας Μεξικανός πολίτης που απασχολείται στο διαβόητο καρτέλ ναρκωτικών Sinaloa κι ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση από το ICE, μπορεί να μην είναι παράνομος αλλοδαπός (sic) Ο Mikkelson αμφισβητεί επίσης τον ισχυρισμό ότι υπήρξε «μπλακ άουτ» στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ιστορία, επικαλούμενος ορισμένες μικρές αναφορές στις τοπικές ειδήσεις σχετικά με τις δικαστικές ακροάσεις για να ισχυριστεί ότι η υπόθεση δεν αγνοήθηκε.

“Δεν υπήρχε κάλυψη MSM αλλά τοπικές ειδήσεις. Χωρίς CNN, NBC, ABC, CBS ή FOX. Ζω ακριβώς απέναντι από την πολιτειακή γραμμή από το Huntsville, Al” — Leon Pierce (@leonpierce47) 16 Ιουλίου 2018

Είναι αυτοί οι πραγματικοί λόγοι που ο Snopes επέλεξε να καταστείλει την πραγματική, επαληθευμένη ιστορία εγκλήματος στο Facebook; Ή μήπως επειδή η ιστορία δεν ταιριάζει με την φιλελεύθερη ατζέντα του Κτήνους, που προωθείται από το Δημοκρατικό Κόμμα και τα κυρίαρχα ειδησεογραφικά μέσα;

 

Είναι πλέον Ολοφάνερο ότι οι «ελεγκτές δεδομένων» δεν ελέγχουν τα γεγονότα.

Χρησιμεύουν ως εργαλεία ελέγχου ζημιών για το κατεστημένο των παγκοσμιοποιητών του Δημοκρατικού Κόμματος και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που δουλεύουν γι’ αυτούς. Οι Snope δεν ελέγχουν ποτέ τα κύρια μέσα ενημέρωσης και πως θα μπορούσαν άλλωστε, ποτέ δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει. Το CNN δημοσιεύει τακτικά μη επαληθευμένες, αβάσιμες πληροφορίες επικαλούμενο ανώνυμες πηγές και το Snopes τους χορηγεί εύκολα ένα πάσο ελευθερίας.

 

Ενώ ένα εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης που δημοσιεύει ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους θα αποσιωπηθεί από τον Snopes με το σκεπτικό έγκλημα της αναγνώρισης ενός κρατούμενου ICE ως παράνομου αλλοδαπού.

Αυτή η παράλογη «απόφαση» του Διευθύνοντος Συμβούλου του Snopes σημαίνει ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι που ανησυχούν για ένα βάρβαρο έγκλημα που διαπράχθηκε από έναν παράνομο εξωγήινο δεν επιτρέπεται να μοιράζονται το περιεχόμενο με τους φίλους τους. Οι πραγματικά επαληθευμένες πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο έχουν σταματήσει να φτάνουν στο κοινό από τον Snopes.

Οι πληροφορίες που θεωρούνται αρκετά σημαντικές για να κοινοποιούνται από τους ελεύθερους πολίτες θα είναι πλέον κρυμμένες από τους φίλους, την οικογένεια και τους οπαδούς τους στο Facebook -ουσιαστικά σκιάζοντας αυτούς τους χρήστες- επειδή ο David Mikkelson αυθαίρετα πιστεύει ότι ένας υπάλληλος του καρτέλ του Μεξικού Sinaloa -ο οποίος έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση από το ICE- δεν είναι απαραίτητα παράνομος αλλοδαπός. Προφανώς κρατείται για να του μάθουν τάβλι.

Αξίζει να θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ότι οι Snopes είναι μια ομάδα ανειδίκευτων, αμόρφωτων ερασιτεχνών που δεν κατέχουν τίτλους δημοσιογράφων ή έστω ερευνητών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος David Mikkelson προσέλαβε την νέα του σύζυγο, μια συνοδό υψηλής κλάσης με έδρα το Λος Άντζελες, για να εργαστεί για τον ιστότοπο ελέγχου γεγονότων (sic). Οι υπόλοιποι συνεισφέροντες είναι μπλόγκερ με παγκοσμιοποιητικό υπόβαθρο.

 

Το πρόβλημα είναι ότι ο έλεγχος των ειδήσεων είναι μια σοβαρή υπόθεση και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και από τους Snopes –ειδικά τώρα που το Facebook τους έχει χρίσει ως φύλακες όλων των ειδήσεων μας με την δύναμη των shadowban χρηστών. Το Facebook θα πρέπει να χαράξει την γραμμή στην χρήση των υπηρεσιών μιας εταιρείας ελέγχου στοιχείων της οποίας το ανώτερο προσωπικό παραδέχεται ότι είναι ανειδίκευτοι. Διακυβεύονται πάρα πολλά.

Όπου βρείτε παγκοσμιοποιητές εκεί θα βρείτε την τυραννία και την εμμονή να καταργήσουν τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου των ανθρώπων.

Σταματήστε τους και μπλοκάρετέ τους από παντού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software