x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΞΑΦΝΙΚΑ... ΞΑΦΝΙΚΑ... ΞΑΦΝΙΚΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: Στις ημέρες που νέοι Έλληνες περπατάνε στο δρόμο και ξαφνικά σκάνε οι καρδιές τους θα έπρεπε οι υπόλοιποι να αναρωτιόνταν αν αυτό το φαινόμενο είναι φυσιολογικό;;; Αν το θεωρείται φυσιολογικό μετά τόσους θανάτους είναι φυσιολογικό ότι 80% θα πεθάνει και θα μείνουν πίσω οι ατρύπητοι…συνεχίστε εσείς τον στρουθοκαμηλισμό

Μοιραία ήταν η βόλτα για 52χρονο οικογενειάρχη από το Δασάκι της Άχνας, καθώς έχασε τις αισθήσεις του ενώ περπατούσε και απεβίωσε.

Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Φουλή, ο οποίος υπήρξε αρχηγός του Εθνικού Άχνας. Ο άτυχος 52χρονος είχε πάει για περπάτημα, στο Δασάκι Άχνας όπου διαμένει και σε κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία.

 

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο δυστυχώς έφυγε από τη ζωή. Καταλείπει σύζυγο και δύο ενήλικες κόρες. Σε πένθος βρίσκεται και η ομάδα του Εθνικού, την οποία υπηρέτησε. Με ανακοίνωσή της εκφράζει συγκλονισμό για τον ξαφνικό θάνατο ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα. «Στο καλό, φίλε Φουλή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι, εις ένδειξη πένθους, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες στο γήπεδο του Εθνικού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software