x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νεκρός έφηβος αθλητής που έσβησε «ξαφνικά και απροσδόκητα» – Μπερδεμένοι οι γιατροί

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο 18χρονος Aaron “Mick” Crawford πέθανε “ξαφνικά και απροσδόκητα” την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όταν οι πρόσφατες πλημμύρες στο ανατολικό Κεντάκι κατέστρεψαν χωριά και σκότωσαν πάνω από 40 ανθρώπους, ο ποδοσφαιριστής του Knott Central High School που βοηθούσε επί τρεις ημέρες στις προσπάθειες αρωγής αρρώστησε ξαφνικά και πέθανε.

Ο Μικ επέστρεψε στο σπίτι του εξαιρετικά εξαντλημένος μετά την παροχή βοήθειας σε πλημμυροπαθείς και παραπονέθηκε ότι τα χέρια του ήταν βαριά.

Η Thegatewaypundit.com αναφέρει: Η μητέρα του Ronda Crawford δήλωσε στο Herald Leader ότι ο Mick πέθανε στις 5 Αυγούστου, τέσσερις ημέρες αφότου άρχισε να αισθάνεται άρρωστος λόγω μιας απρόβλεπτης ιατρικής κατάστασης.

 

“Απλώς έπαθε καρδιακή ανακοπή”, είπε η κυρία Κρόφορντ.

“Εκτιμούμε όλες τις προσευχές που έχουν ανέβει για τον Mickey μας”, έγραψε η κυρία Crawford στο Facebook. “Βοηθούσε τους πλημμυροπαθείς για περίπου τρεις ημέρες και άρχισε να μην αισθάνεται καλά και έτσι ήρθε στο σπίτι”.

Ο Μικ στάλθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Albert B. Chandler στο Λέξινγκτον.

“Τον μεταφέραμε εσπευσμένα στη ΜΕΘ και βρίσκεται στον αναπνευστήρα για περίπου τέσσερις ημέρες. Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι τον χάσαμε σήμερα το πρωί [5 Αυγούστου]”, πρόσθεσε.

 

Η κυρία Κρόφορντ δεν είχε ιδέα τι οδήγησε στον πρόωρο χαμό του Μικ.

“Δεν γνωρίζουμε τον λόγο και δεν έχουμε καμία εξήγηση για το τι συνέβη”, δήλωσε.

Η κ. Κρόφορντ εξετάζει το ενδεχόμενο δωρεάς οργάνων, καθώς γνωρίζει ότι ο Μικ είχε “καταπληκτική καρδιά και θα έδινε σε οποιονδήποτε οτιδήποτε του ζητούσε”.

“Αν ο Μικ μπορούσε να μας δώσει την τελευταία του επιθυμία, αυτή θα ήταν να γνωρίσουν όλοι τον Ιησού, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο γι’ αυτόν”, κατέληξε.

 

Ο θάνατος του Μικ καταμετρήθηκε ως ο 38ος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ιστορικών πλημμυρών στο Κεντάκι.

Ο κυβερνήτης του Κεντάκι Άντι Μπέσιρ (KY-D) απέτισε φόρο τιμής στον νεαρό ήρωα.

“Η Βρετανία και εγώ προσευχόμαστε για την οικογένεια του Aaron Crawford, ενός ηρωικού μαθητή λυκείου στην κομητεία Knott, ο οποίος βοήθησε γενναία στις προσπάθειες αποκατάστασης μετά τις πλημμύρες”, έγραψε ο Beshear στο Twitter του.

“Πρόκειται για άλλη μια τραγική απώλεια για το ανατολικό Κεντάκι. Ας θρηνήσουμε μαζί και ας τιμήσουμε τον Άαρον, τη συμπόνια και την καλοσύνη του για τους γείτονές του”, πρόσθεσε.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software