Skip to main content

Να τσακίσουμε το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας τους

| Πατριωτικός Χώρος

Γράφει ο Πέτρος Νικολού

Δικηγόρος

Έχει αρκετή πλάκα να βλέπεις τα μούτρα κάθε υπερευαισθήτου κοσμοπολίτη με μηδενική εθνική συνείδηση οσάκις τολμάς να μιλήσεις για τα αυτονόητα, για όσα δηλαδή απαγορεύει με μένος η αστυνομοκρατία της πολιτικής ορθότητος, η οποία επιχειρεί να κανοναρχεί κάθε μας δήλωση, σκέψη, συμπεριφορά. Όσοι δεν τσιμπάμε, όσοι δηλαδή αφ’ ενός γράφουμε με θάρρος την αλήθεια χωρίς στρογγυλεύσεις -πάντα επώνυμα κι όχι ως ανώνυμα τρολάκια του διαδικτύου που τρέμουν για την τύχη της ανύπαρκτης καριέρας τους- και αφ’ ετέρου έχουμε δράση στο πεζοδρόμιο, ήτοι μέσα στην πραγματική κοινωνία, σκουπίζουμε τα παπούτσια μας στα μούτρα αυτού του σιχαμερού ολοκληρωτισμού που βιάζει καθημερινά το ένστικτο επιβιώσεως της Φυλής μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φρικτές μειοψηφίες στην σκλαβωμένη μας γή όχι απλά τείνουν να κατισχύσουν επί της απονευρωμένης πλειοψηφίας των αχρείων, καθώς πολλαπλασιάζονται γεωμετρικώς, αλλά επιβάλλουν τους κανόνες, το όραμα και τις πολιτισμικές/εθνικές τους επιδιώξεις εφ’ ημών ερήμην ημών.

Το στημένο παναλβανικό πανηγύρι που διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος προχθές είναι μία αποκρουστική υπενθύμιση της δικής μας κατάντιας, της δικής μας αδικαιολόγητης ανοχής στον αυτοεξευτελισμό, την αυτοταπείνωση και την αυτοκαταδίκη στην αυτοκτονία που είχει γίνει προτού συνειδητή αυτομολία. Αν ήμασταν οργανωμένο κράτος με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, θα γινόταν δεκτό να εορταστεί η ημέρα ψευδο-ανεξαρτησίας ενός άλλου κράτους, κατ’ ουσίαν εχθρικού, γιατί περί αυτού πρόκειται, στο ίδιο το εσωτέρικό του, με χορούς, καρναβάλια, σημαίες και γλέντια από αλλοεθνείς που καταφέρονται κατά της χώρας που τους φιλοξενεί, παρέχει στέγη, εργασία και ευκαιρία για ποιοτική διαβίωση και εξέλιξη; Μόνο στο προτεκτοράτο των Αθηνών που διοικείται από ένα μάτσο προδότες με υποτακτικούς κιναίδους και λοιπά παραδείσια πτηνά της ανώμαλης κοινότητος μπορεί ο κάθε ξένος αλυτρωτιστής να πίνει, ορχείται και διασκεδάζει ενθουσιασμένος για τις ιστορικές αυταπάτες της τεχνητής έθνικής του οντότητος, μένοντας ήσυχος ότι κανείς δεν θα τον ενοχλήσει και εμποδίσει. Κι αυτό, διότι οι πραιτωριανοί της ημετέρας φεουδαρχίας διώκουν τους Έλληνες κι όχι τους επήλυδες, τους γηγενείς κι όχι τους ξένους. Οι φιέστες με τα στολισμένα αυτοκίνητα και κορμιά των σκιπταραίων με τις σημαίες της «Μεγάλης Αλβανίας», της βαθείας ονειρώξεως κάθε πλανεμένου ανυποδύτου από το Φιέρι, δεν πλαισιώθηκαν μόνο από προκλητικές συνθηματολογίες και αλαλαγμούς για τις εδαφικές διεκδικήσεις των Αλβανών επί των δικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και από εκκεντρικές λατρευτικές εκδηλώσεις προσηλώσεως στο πρόσωπο του μεγάλου ηγέτη Έντι Ράμα, ο οποίος άνευ προσκομμάτων διεξήγαγε πρότινος δύο μαζικές συνάξεις οπαδών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καταφώρως παράνομα, ήτοι κατά παράβαση της συνταγματικής επιταγής που αναγνωρίζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες και σε καμμία άλλη φυλετική ομάδα. Ο αρχιχασισέμπορος της γείτονος, ο οποίος καταδυναστεύει βάναυσα την ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, λεηλατεί τις περιουσίες τους, κατεδαφίζει οικίες και ορθόδοξες εκκλησίες, νοθεύει εκλογικές αναμετρήσεις για να υποσκελίσει την φωνή του βορειοηπειρωτικού στοιχείου, ανήχθη σε ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα και λειτουργεί ως αρχιτέκτοντας κάθε μαφίας που σκοτώνει οργανωμένα Έλληνες, αγαπά να μάς μισεί θανάσιμα και τίποτε άλλο και οι οπαδοί του εκ νοοτροπίας είναι αρκετά πονηροί, για να μην το αντιλαμβάνονται, κι άρα για να μην ασπάζονται αντιστοίχως τα αισθήματά του προς ημάς. Η σκανδαλωδώς ευεργετηθείσα υφ’ ημών φάρα τους, η οποία δεν σταματά να μάς επιβεβαιώνει πως δεν έμαθε ποτέ να σέβεται την χώρα που τούς σίτισε, έντυσε και εξανθρώπισε κυριολεκτικώς, δεν έκρυψε το φαντασιακό όνειρό της να ενσωματώσει στον έθνικό της κορμό κάθε σπιθαμή γής μέχρι την Άρτα.

Για να είμαστε, όμως, δίκαιοι και ρεαλιστές, η αποκλειστική ευθύνη για την έξαρση του αλβανικού σοβινισμού εντός της επικρατείας ανήκει στα ρεμάλια της πολιτικής εξουσίας που δεν χάνουν ευκαιρία για φιλιά και αγκαλιές με τους πράκτορες του δορυφόρου της Τουρκίας στα Βαλκάνια, καταλείπουν ανεξέλεγκτες τις αλήτικες συμμορίες τους να παρανομούν κατά των εννόμων αγαθών των Ρωμιών και εθελοτυφλούν μπροστά στην κυνική επιθετική εκστρατεία εις βάρος των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας. Μία Εθνική κοινωνία, όμως, με προοπτική και αληθινή αυτοπεποίθηση για το μέλλον της είναι μία καθαρή κοινωνία, απαλλαγμένη από κοινότητες που εποφθαλμιούν τις σάρκες της, οικειοποιούνται τα τιμαλφή της, νοσφίζονται την ιστορία της και επιδιώκουν συν τω χρόνω προϊόντι να επικρατήσουν έναντι ημών. Να τσακίσουμε, λοιπόν, κάθε ιμπεριαλιστικό όνειρο της γείτονος στην πράξη, με γενναίες κυρώσεις, εμπάργκο σε προϊόντα, απομόνωση από συμμάχους και μία σειρά σημαντικών περιορισμών διεθνούς δικαίου που θα γονατίσουν την έπαρσή τους και θα τους κάνουν να συνειδητοποιήσουν ποιός έχει το πάνω χέρι. Μόνο έτσι θα καταλάβουν πως με τη δική μας εθνική ταυτότητα, τον δικό μας ιστορικό προορισμό, τους δικούς μας κανόνες και τα δικά μας όμαιμα αδέρφια στην υπόδουλη Βόρειο Ήπειρο κανείς τους δεν μπορεί να παίζει ατιμώρητος.    

TAGS:
.

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040