x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ SINGULAR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος λίγο μετά την “πόρτα” που έφαγε σχετικά με τη συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Την υποβολή αγωγής και μηνυτήριας αναφοράς κατά της εταιρείας Singular, προαναγγέλλει ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Νίκος Νικολόπουλος, για όσα ύποπτα και πρωτόγνωρα συνέβησαν με το κρασάρισμα της πλατφόρμας υποβολής των υποψηφίων βουλευτών, που οδήγησε στο κόψιμο των συνδυασμών τους, όπως και άλλων αντισυστημικών κομμάτων.
Παράλληλα, οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» προετοιμάζουν προσφυγή στην Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και κατάθεση αίτησης στον Άρειο Πάγο, προκειμένου να διερευνηθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Singular με τους αρμόδιους υπουργούς και λοιπούς παράγοντες του συστήματος Μητσοτάκη, ώστε να εξακριβωθεί εάν λειτούργησαν ως εγκληματική οργάνωση, εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, των κοινοβουλευτικών θεσμών και του συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών, περί του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠ.ΕΣ

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα ζητήσει συνάντηση με την υπηρεσιακή Υπουργό Εσωτερικών στην οποία θα καταθέσει και επισήμως τη διαμαρτυρία των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», υπογραμμίζοντας ιδιαιτέρως το γεγονός ότι το ΥΠ.ΕΣ δεν ενημέρωσε ως όφειλε, ούτε επισήμως, ούτε καν ανεπισήμως για την παράταση που δόθηκε.
«Είναι αυτονόητο ότι είτε μέσω e mail, είτε μέσω του τηλεφώνου των προέδρων, που αποδεδειγμένα έχει στη διάθεσή του το υπουργείο και ο Άρειος Πάγος, θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί τα κόμματα για την παράταση που δόθηκε» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Για να προσθέσει ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»: «Το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε, δημιουργεί καινούργιες ευθύνες αλλά και υποψίες, σε σχέση με την άποψη που έχει σχηματίσει ο ελληνικός λαός, ότι ο Μητσοτάκης και τα όργανά του θέλουν με κάθε τρόπο να αποκλείσουν τα αντισυστημικά κόμματα».  Ο Νίκος Νικολόπουλος σημείωσε, ότι «ουδέποτε στο παρελθόν στην Ελλάδα, αλλά και σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ελήφθη απόφαση για παράταση μετά από 8-10 ώρες, από την καταληκτική ώρα κατάθεσης των υποψηφίων βουλευτών που
προέβλεπε ο νόμος και η εγκύκλιος. Παρότι, ανεπισήμως, διαβεβαίωναν ότι θα εδίδετο παράταση μισής ή μίας μόνο ώρας, πέραν της 12 ης νυχτερινής, σε εμάς και σε άλλα κόμματα που χωρίς δική τους ευθύνη, αλλά αποκλειστικά λόγω της ύποπτης και δόλιας ανεπάρκειας του ηλεκτρονικού συστήματος που επέλεξε το υπουργείο και σχεδίασε η Singular, δεν πρόλαβαν να
καταχωρηθούν τα στοιχεία των υποψηφίων τους. Παρακαλώ να αναφέρουν έστω μία χώρα της Ευρώπης που έχει συμβεί κάτι ανάλογο, να δοθεί παράταση και μάλιστα με τέτοια καθυστέρηση και για τόσες ώρες.»

ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ …ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

Επίσης,ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», Νίκος Νικολόπουλος, καλεί να απαντηθούν τα ακόλουθα καίρια ερωτήματα: «Πείτε μας σε ποια διάταξη στηρίζεται η δυνατότητα, να επιτρέπεται μετά τη λήξη της προθεσμίας, η πρόσθεση νέων υποψηφίων και μάλιστα με παράβολο της …επομένης ημέρας! Και αυτό γιατί, περιέργως, η παράταση δεν προέβλεψε μόνο όσους είχαν μπει στο σύστημα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά δόθηκε παράταση και για νέους υποψηφίους με παράβολο αναγκαστικά, της …επομένης ημέρας! Ο Νίκος Νικολόπουλος θύμισε, ότι μέχρι να έρθει η ψηφιακή «επανάσταση» Πιερακάκη που για άλλη μια φορά αποδείχθηκε φιάσκο, μέχρι τότε, η έγγραφη υποβολή υποψηφιοτήτων εγένετο εγγράφως μέσω των δικαστικών επιμελητών. «Η όποια απαιτούμενη παράταση έπρεπε να ήταν γνωστή προ της 12 ης νυχτερινής, αφού ήταν φανερό ότι το σύστημα έβγαινε εκτός λειτουργίας από το απόγευμα. Άρα
έπρεπε να υπάρχει σχετική ανακοίνωση πριν τη λήξη της προθεσμίας. Ας μας πουν μια χώρα της Αφρικής, που να έκανε το ίδιο με την Ελλάδα, που επέλεξε μια εταιρεία και συγκεκριμένα τη Singular. Θυμίζω, ότι το ηλεκτρονικό σύστημα άλλης εταιρείας είχε κρασάρει και στη διαδικασία του υποψηφίου αρχηγού της Ν.Δ., γελοιοποιώντας το κόμμα και δίδοντας την εντύπωση ότι μπορεί να εξυπηρετούνται σχέδια της διαπλοκής. Τότε ήταν 12 και πάλι η ώρα, αλλά μεσημέρι εκείνη τη φορά, οπότε ο Μεϊμαράκης είχε λάβει το 60% των ψήφων και ο Μητσοτάκης ήταν τελευταίος εξ όλων, χωρίς να αγγίζει ούτε το 10%! Τότε οι υπεύθυνοι του κόμματος, περιέργως, δεν έκαναν αγωγή στην εταιρία εκείνη για τη δυσφήμιση και τη ζημιά που υπέστη το κόμμα.
Εμείς όμως τώρα θα κάνουμε αγωγή στη Singular για την οικονομική ζημία που υπέστημεν, αλλά και μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσουμε προκειμένου να εξεταστεί, εάν υπήρχε δόλος ή όχι.
Για τούτο ζητούμε να μας παραδοθούν οι προδιαγραφές που είχε θέσει το Υπουργείο για την επιλογή της Singular και να μας απαντήσουν:

– Αν έγιναν δοκιμές του συστήματος
– Ποια ήταν τα πρόσωπα που πήραν μέρος σε αυτές τις δοκιμές
– Με πόσα κόμματα και υποψηφίους είχαν διασφαλίσει ότι η διαδικασία θα
ήταν απρόσκοπτη.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη αποδεικνύουν, ότι το σύστημα έπασχε από πολύ νωρίς και δεν «έπεσε» ξαφνικά μέσα στα μεσάνυχτα. Όπως άλλωστε με αναφορές τους, πέραν της κυρίας Κωνσταντοπούλου, αποδεικνύεται και από άλλα αντισυστημικά κόμματα.»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΙΤΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Εξ άλλου, ο πρόεδρος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» ξεκαθάρισε ότι θα προβεί σε καταγγελία και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, προκειμένου να ελεγχθεί με ποιον τρόπο μπορεί η ποσόστωση ανδρών και γυναικών στα ψηφοδέλτια, να αντιβαίνει τον αντιρατσιστικό νόμο που ρητά και κατηγορηματικά αποκλείει τη χρήση του φύλου σε οποιανδήποτε περίπτωση, προβλέποντας μάλιστα βαριές ποινές φυλάκισης.

«Δεν είναι η ποσόστωση ανδρών – γυναικών που επέβαλε η Κυβέρνηση, μια βαθιά ρατσιστική αντίληψη, αφού ούτε καν προβλέπει ποσόστωση 50 -50%. Το αναφέρουμε αυτό, ενώ εμείς όπως φαίνεται από την πλατφόρμα, είχαμε εισαγάγει 47 γυναίκες, αντί για 43 που επέβαλε ο νόμος. Οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» ζητούσαμε επίμονα να μην υπάρχει ποσόστωση που μάλιστα θίγει τις γυναίκες αντί να τις προστατεύει, ενώ παράλληλα θίγει την ισότητα και την αξιοπρέπεια. Κάτι που η Κυβέρνηση δεν προέβλεψε σε κάποια από τις τρεις τελευταίες τροπολογίες.»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software